Loading...

Over Vannec

De juiste prijs/kwaliteit verhouding van uw zonnepanelen primeert bij VANNEC. Wanneer u kiest voor een zonnepanelen installatie voldoet deze aan strenge kwaliteitseisen. Wij opteren ervoor om enkel te werken met merken die de beste prijs/kwaliteit verhouding kunnen bieden met het beste rendement. U kan tevens rekenen op een garantie van 10 jaar op al onze omvormers.

De energiefactuur stijgt alsmaar meer en dit is onder meer te wijten aan de btw verhoging van 6 % naar 21 % op elektriciteit. Daarnaast stijgen ook de distributietarieven jaar na jaar, dus de conclusie is snel gemaakt. De installatie van zonnepanelen is nog steeds een investering die zeker rendeert.

In uw zoektocht naar zonnepanelen botst u online vaak op een waaier aan informatie en technische fiches. Wat betekent dat nu allemaal en hoe kan ik de juiste keuzes maken? Een installatie van fotovoltaïsche zonnepanelen loopt al snel op tot een budget van enkele duizenden euro’s, het is dan ook van groot belang om alle aspecten zeer kritisch te bekijken.

Voordelen
u bespaart maandelijks op uw energiefactuur
u bent milieubewust bezig en gebruikt 100 % ecologisch energie
zonnepanelen hebben een lange levensduur van ongeveer 25 jaar
zonnepanelen vragen weinig onderhoud
de waarde van uw woning stijgt

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Sinds 2017
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (0)

Nog geen reviews geschreven