Loading...

Over Van Speybroeck Bjorn

WIJ DOEN ALLES VOOR UW DAK: VAN NAUWKEURIGE AANLEG TOT VOLLEDIGE ONTMOSSING!

Bjorn Van Speybroeck is een dakwerker met meer dan 10 jaar ervaring met de meest uiteenlopende dakwerken in het hele Meetjesland. Tot 2013 werkte hij vanuit Assenede, daarna verhuisde hij naar Zomergem waardoor hij nu de volledige regio bedient. Zijn projecten gaan van Zelzate tot Aalter.

PLATTE EN HELLENDE DAKEN

Van Speybroeck Dakwerken legt zowel platte als hellende daken aan. Uw dak wordt volledig afgewerkt, vanaf de eerste schrijnwerken tot de koper- of zinkwerken en de afwerking van de dakgoot. Ook wanneer u een dakkapel of lichtstraat wenst, neemt Bjorn dat graag voor zijn rekening.

DAKISOLATIE

Uw dak isoleren is een investering die absoluut de moeite waard is. Wij bezorgen u een dakisolatie uw energiefactuur verlaagt en die in aanmerking komt voor de overheidspremies en subsidies. Wat het isolatiemateriaal betreft, heeft u keuze uit alle courante isolatie.

DAKEN ONTMOSSEN

Uw dak doorstaat hele dagen weer en wind, vogels rusten er graag op uit en de dakpannen ontsnappen ook niet aan mosvorming. Daarom is het af en toe eens nodig om het dak volledig te reinigen en te ontmossen. Ook dan staat Bjorn u graag bij voor een milieuvriendelijke, maar efficiënte ontmossing.

Videospeler

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Sinds 2017
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (0)

Schrijf een review
Nog geen reviews geschreven