Loading...

Over OSG Custom Crafts

OSG Custom Crafts is gespecialiseerd in zowel dakwerken als schrijnwerkerij en biedt op maat gemaakte oplossingen aan voor zowel residentiële als commerciële klanten. Wij hebben een uitgebreide ervaring en expertise opgebouwd in beide sectoren en zijn trots op de hoogwaardige kwaliteit van onze producten en diensten.

Onze dakwerkers zijn ervaren professionals die zich inzetten voor het leveren van duurzame en hoogwaardige dakconstructies en dakrenovaties. Wij werken met verschillende soorten dakbedekkingen, waaronder dakpannen, dakplaten, staaldak, leien, bitumen en EPDM, en bieden ook isolatie en reparatiediensten aan.

Onze schrijnwerkers zijn gedreven vakmensen die zich toeleggen op het creëren van op maat gemaakte houten producten, zoals ramen, deuren, trappen, kasten en meubels. Ook in constructies zoals carports, overkappingen, terrasvloeren, bijgebouwen en omheiningen hebben wij jarenlange ervaring! Wij bieden een breed scala aan materialen, afwerkingen en stijlen om ervoor te zorgen dat het eindproduct perfect past bij de smaak en het interieur van onze klanten.

Ons bedrijf staat bekend om zijn hoogwaardige materialen, professionele installatie en uitstekende service. Wij zijn trots op onze reputatie als betrouwbare partner voor al uw dakwerken en schrijnwerkerijbehoeften, en streven ernaar om onze klanten tevreden te stellen met ons vakmanschap en onze expertise.

Onze aanpak is gebaseerd op een grondige inspectie van de bestaande constructie, waarbij we rekening houden met de specifieke wensen en behoeften van onze klanten. Op basis daarvan stellen we een gedetailleerde offerte op die volledig is afgestemd op de behoeften van de klant.

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2023
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
2-5
medewerkers
Sinds 2016
ingeschreven bij KBO

Voorwaarden

Biedt garantie
Vraagt om aanbetaling

Reviews (0)

Nog geen reviews geschreven