Loading...

Over VS tuinwerken en klusdienst

Een fantastisch, origineel aangelegde tuin is een droom die met met Hexa Tuinwerken snel werkelijkheid wordt. Benieuwd hoe?
Kies je voor een mooi stuk gazon in je tuin? Hou er dan rekening mee dat een fantastische tuin staat of valt met het gazon. Een perfect aangelegd en onderhouden gazon draagt positief bij tot een schitterende tuin.

Is je gazon uitgeleefd, overstelpt met mos? Hexa Tuinwerken legt nieuwe grasmatten naar de regels van de kunst: de grond wordt omgeploegd en perfect rechtgetrokken. Nieuwe grasmatten worden gelegd en naadloos aan elkaar verweven.


Omheining volledig in de stijl van je tuin en woning. Gun jezelf privacy zonder in te boeten aan uitzicht.
Moderne omheining
Is de architectuur van je woonst en tuin modern hedendaags? Hou er dan een strakke, exclusieve stijl op na in de keuze van je omheining. Overweeg tropisch hardhout (ook mogelijk voor de aanleg van je terras). Qua onderhoud is deze oplossing echt top. Heb je een beperkter budget maar wil je toch voor een hedendaagse look gaan? Je hebt goedkopere alternatieven in draadafsluiting, betonnen platen of houten panelen.

Klassieke en landelijke omheining
Is jouw stijl eerder fermette, pastorij, landelijk romantisch, ga dan eerder voor een afsluiting in natuurlijk product zoals hout. Je hebt een overvloed aan keuzes met verschillende onderhoudsaanbevelingen.

Tropisch hardhout word eerder toegepast in een moderne, hedendaagse stijl, maar niets belet je om toch voor deze oplossing te kiezen in een klassiekere context.

Soorten afsluitingen
Draadafsluiting
Draadafsluiting is de meest gevraagde oplossing door de vele voordelen:

Goedkoper door het gebruikte basismateriaal (draad)
Licht in gewicht
Veel variaties mogelijk, tot opvulling toe
Veel integratiemogelijkheden, dus geschikt voor elke tuin
Snelle montage
Standaard is draadafsluiting beschikbaar in groen of zwart. Bijpassende palen worden in de grond gebetonneerd zodat de draadafsluiting er strak kan worden op aangespannen.

Ook te voorzien zijn bovenbuizen om doorbuigen te voorkomen of als je je draadafsluiting verder wil laten begroeien met bijvoorbeeld klimplanten. Je kan optioneel ook betonnen platen voorzien aan de onderkant. Zo voorkom je schade aan je afsluiting als je het gras maait en hou je ongewenste dieren buiten je tuin.

Vind je privacy belangrijk, dan kan je de draadafsluiting mooi opvullen met kunststof trips, kunststof doeken of heidematten (rietmatten). Je kan natuurlijk opteren voor een haag of een klimop maar dan is het kwestie van geduld op te brengen tot dat deze voldoende hoog en dichtgegroeid zijn.

Prijzen
Het plaatsen van een omheining, duwt het budget van je tuinproject flink de hoogte in. Wat als we je zeggen dat bij de bespreking van je tuinproject, we alle mogelijkheden aflopen in materiaalkeuze, afwerking en prijs. Hexa Tuinwerken krijgen ook interessante inkoopprijzen dankzij de grote afnames bij de leveranciers. Waarom zouden wij je niet laten mee profiteren? Hexa Tuinwerken kan je nu al zeggen dat we je een oplossing vinden die je zal behagen op vlak van keuze en prijs.

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2023
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
2-5
medewerkers
Sinds 2020
ingeschreven bij KBO

Reviews (0)

Schrijf een review
Nog geen reviews geschreven