Stevie Gevelrenovatie

Stevie Gevelrenovatie

Magerbossen 21
8020 Oostkamp

Al meer dan tien jaar levert Stevie in Ruddervoorde, Oostkamp vakwerk. Zaakvoerder Pascal Van Volsem en zijn betrouwbare team garanderen een efficiënte, vlotte en klantgerichte aanpak. Zo kan u niet alleen rekenen op een grondige en zorgvuldige uitvoering van uw gevel-, kalei- of waterdichtingswerken, maar ook op praktisch onderhoudsadvies na afwerking.

Op basis van jaren ervaring en vakkennis gebruikt Stevie voor uw gevel enkel de nieuwste technieken en kwaliteitsvolle materialen. Zo wordt telkens het beste resultaat bereikt!

Bekijk snel het uitgebreid overzicht van referenties op www.stevie.be en overtuig uzelf van de knowhow en perfecte uitvoering door Stevie!

0 reviews

Stevie Gevelrenovatie heeft nog geen beoordelingen ontvangen. Bent u de eerste?

6 werkzaamheden

Gevelwerken
Gevelwerken
Gevelwerken

Werk aan uw gevel?

Zoekt u een gespecialiseerd bedrijf dat gevelwerken uitvoert? Wij helpen u vinden! Via Solvari komt u er gratis en vrijblijvend achter welk bedrijf in uw regio gevelwerken kan uitvoeren aan de beste prijs.

Vormen van gevelwerken

Er zijn verschillende gevelwerken die uitgevoerd kunnen worden, waaronder:
• gevelreiniging
• gevelrenovatie
• voegen en voegwerk herstellen
• gevel impregneren

Vergelijk prijzen gratis en vrijblijvend

Elk bedrijf in gevelwerken hanteert zijn eigen prijzen. Daardoor is het lastig vast te stellen wat gevelwerken precies zullen kosten. Als u bij ons offertes aanvraagt, kunt u zelf de prijzen vergelijken én zien hoe goed de bedrijven zijn in hun werk. Zo vindt u vanzelf de beste prijs-kwaliteitvershouding en bespaart u tot 40% op de totale kosten.

Vochtbestrijding
Vochtbestrijding
Vochtbestrijding

Voorkom schade aan uw gezondheid

Zit er te veel vocht in uw woning? Een vochtbestrijder kan dit voor u controleren en verhelpen. Het is belangrijk dat u er op tijd bij bent, want te veel vocht is schadelijk voor uw woning en uw gezondheid.

Opstijgend vocht is één van de meest voorkomende vochtproblemen. Het grond-­ en regenwater dringt dan in uw woning via uw muren en vloeren. U kunt dit voorkomen door te kiezen uit verschillende producten voor vochtbestrijding, bijvoorbeeld door uw kelder af te laten dichten en de muren en vloeren te laten impregneren.

Vochtbestrijding: offerte

Wilt u in contact komen met een vochtbestrijder? Als u uw gegevens achterlaat, nemen maximaal vijf bij ons aangesloten specialisten contact met u op. Zij sturen u offertes toe en help u graag verder!

Kelderdichting
Kelderdichting
Kelderdichting

Voorkom een volgelopen kelder

In veel gevallen beginnen die vervelende vochtproblemen in de kelder. Dit komt dan door regenwater dat in de muren en in uw vloer trekt. U kunt dit gelukkig goed voorkomen door de kelder af te dichten en de muren en vocht te impregneren. 

Water in de kelder verhelpen of voorkomen

De kelder is ingesloten door de grond en daarmee ook de laagste kamer, waardoor het meteen de vochtigste ruimte van uw huis is. Met bijvoorbeeld de injectiemethode worden in de muren gaatjes geboord om ze vervolgens te vullen met vloeistof. Deze vloeistof vormt om tot een gel als het in aanraking komt met vocht en zo is uw kelder simpel en snel voortaan helemaal vochtvrij. Kelderdichting is binnen één dag gebeurd en u heeft er de rest van uw leven profijt van. Bij Solvari kunt u gratis en vrijblijvend kelderdichting offertes aanvragen.

Offertes aanvragen voor kelderdichting

Bent u benieuwd wat het voor u kost om de kelder te laten dichten? vraag hier dan uw kelderdichting offertes aan, dan komt u gratis en vrijblijvend in contact met maximaal vijf vochtbestrijders. Zij helpen u graag met uw kelderdichting!

Gevel impregneren tegen doorslaand vocht
Gevel impregneren tegen doorslaand vocht
Gevel impregneren tegen doorslaand vocht

Bescherm de woningwaarde

Woont u in een ouder huis, dan kan het zijn dat de muren vol zitten met gaatjes en daardoor niet waterdicht zijn. Neerslag die tegen de muren komt kan dan in uw gevel dringen en veel schade toebrengen.

Doorslaand vocht herkennen en verhelpen

Doorslaand vocht herkent u aan vochtige plekken op muren. Het voegwerk kan loslaten, de stenen kunnen barsten en scheuren en aan de binnenkant van uw muur kan zelfs schimmel ontstaan. Als u de muren laat impregneren met waterafstotend materiaal, kan het vocht niet meer in de muren trekken.

Bent u op zoek naar een vochtbestrijder om doorslaand vocht te verhelpen? Als u uw gegevens achterlaat, nemen maximaal vijf bij ons aangesloten vochtbestrijders contact met u op. Zij helpen u graag.

Reinigen dakoppervlakte
Reinigen dakoppervlakte
Reinigen dakoppervlakte

Weer een mooi dak!

Wilt u graag weer genieten van een mooi dak en uw woningwaarde verhogen? Het reinigen van uw dakoppervlakte maakt dit mogelijk. Door het reinigen van uw dak verdwijnt al het vuil van uw dak en krijgt uw dak weer een nieuwe uitstraling. Zo geniet u niet enkel van een mooi en schoon dak, u beschermt uw dakbedekking ook nog eens waardoor de levensduur van uw dak verhoogt.

Aantasting dakoppervlak

Mos, algen en vervuiling komen op onze daken voor en kunnen zorgen voor aantasting van het dakoppervlak. Zo kan mos zich wortelen in de poriën van dakpannen wat uiteindelijk voor poreuze en afbrokkelende dakpannen zorgt. Dit kan uiteindelijk resulteren in het vervangen van de dakbedekking. Door het reinigen en eventueel coaten van het dak worden dit soort problemen voorkomen en bespaart u uiteindelijk een hoop kosten.

Kosten reinigen dakoppervlak

De kosten voor het reinigen van een dakoppervlak kunnen verschillen. Elk dak is anders en er kunnen verschillende manieren van reinigen toegepast worden. Het loont dan ook om meerdere offertes naast elkaar te leggen en een goed vergelijk te maken. Wij helpen u daar graag mee. Door uw gegevens achter te laten komt u eenvoudig en veilig in contact met verschillende dakreinigers die u graag voorzien van een vrijblijvende offerte.

Buitengevel reinigen
Buitengevel reinigen
Buitengevel reinigen

Uw gevel weer als nieuw!

Ziet uw gevel er niet meer uit als nieuw, maar zou u dat wel graag willen? Dan biedt gevelreiniging uitkomst! Als er vuil in uw gevel is getrokken, er mossen op groeien of als er graffiti op uw gevel is gespoten, kunnen wij ons voorstellen dat u op zoek bent naar een gevelspecialist.

Gevelreiniging

Een gevel reinigen is simpelweg het schoonmaken ervan. Het kan gaan om bijvoorbeeld aanslag, ingetrokken vuil of graffiti. Als u een specialist naar uw gevel laat kijken, wordt er bepaald hoe uw gevel gereinigd kan worden. Dat kan door middel van stoomreinigen, chemisch reinigen en zelfs door uw gevel te zandstralen. De specialist bepaalt welke techniek het beste is om uw gevel er weer uit te laten zien als nieuw.

Vergelijk offertes en bespaar

Solvari neemt u veel werk uit handen door uit te zoeken welke gespecialiseerde en ervaren gevelreinigingbedrijven er in uw regio actief zijn. Wij zorgen er gratis voor dat tot 5 bedrijven u een passende offerte uitbrengen. U heeft zo de mogelijkheid om geheel vrijblijvend te vergelijken. Het vergelijken van offertes kan u helpen om tot wel tot 40% op de prijs van gevelreiniging te besparen.

Bedrijfsvideo