Loading...

Over Solidak

Bij Solidak draait alles om het helpen van onze klanten om hoogwaardige renovaties en installaties te realiseren die hen jarenlang plezier en besparingen opleveren op hun energierekeningen. We willen elke particuliere klant de kans geven om met ons hun toekomst te veranderen. Ons toegewijde team staat klaar om na de acceptatie van een offerte binnen 2 maanden aan de slag te gaan, zodat we snel de hulp kunnen bieden die u nodig heeft.

Onze expertise
Bij Solidak bieden we een breed scala aan diensten, waaronder dakrenovaties, zonnepanelen, gevelisolatie en crepi, evenals de levering en installatie van ramen en deuren. Wat ons echt onderscheidt, is onze samengestelde bedrijfsstructuur met vele jaren expertise in verschillende vakgebieden. Dit stelt ons in staat om onze klanten met veelzijdigheid te ondersteunen en ons te onderscheiden als een uiterst professioneel bedrijf.

Ons team
Met 4 jaar expertise in gevels, ramen en deuren, 6 jaar in zonnepanelen en 10 jaar in dakrenovaties, hebben we ons allemaal verder gespecialiseerd in elkaars expertisegebieden. Onze vakmensen op baan dat nu uit 9 teams bestaat daar hebben we tot meer dan 20 jaar ervaring, wat ons een schat aan kennis en vakmanschap geeft.

Onze toewijding
Bij Solidak zijn wij toegewijd aan uw tevredenheid. Wij hebben een transparante werkwijze waarbij we vanaf het begin tot het einde van uw project met u samenwerken. U krijgt altijd twee contactpersonen, zodat u volledig op de hoogte bent van alle ontwikkelingen. Wij verlaten uw project pas als al het werk is voltooid en voldoet aan onze hoge normen van excellentie.

Erkenning en ambities
Wij zijn er trots op erkende installateurs voor zonnepanelen in België te zijn en zijn gespecialiseerd in asbestverwijdering. Onze ambitie is groot: wij streven ernaar het grootste bouwbedrijf van Vlaanderen te worden. Wij zijn ervan overtuigd dat onze toewijding aan kwaliteit, klantgerichtheid en excellentie ons naar ongekend succes zal leiden.

Bij Solidak bent u niet slechts een klant; u bent een deel van onze familie. Wij zijn hier om u de best mogelijke service te bieden, want uw tevredenheid is ons succes. Laten we samenwerken om uw visie tot leven te brengen en uw woning te transformeren tot een oase van comfort en efficiëntie.

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2024
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (0)

Nog geen reviews geschreven