Loading...

Over Solarized

De energietransitie is de afgelopen jaren in een stroomversnelling terechtgekomen. Nu er meer en meer aandacht is voor schone energie en het tegengaan van klimaatverandering, vonden we het tijd om ons steentje bij te dragen. Puur als gevolg van de constatering dat duurzame maatregelen nog niet voor iedereen toegankelijk zijn.

En zo ontstond Solarized met als doel om duurzame investeringen toegankelijk te maken voor het grote publiek. Dus ook voor mensen en bedrijven die niet direct duizenden euro’s willen investeren in één of meerdere duurzame alternatieven.

De visie van Solarized is dan ook om de komende jaren op duurzame voet verder te groeien en onze dienstverlening alsmaar verder te optimaliseren. Zo zetten we ons op dagelijkse basis maximaal in voor onze klanten. Iedere keer is het weer een genot om de werkzaamheden voor zonnepanelen, een thuisbatterij, een laadpunt en/of een dakrenovatie succesvol af te ronden.

Kenmerken

2.800+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2022
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
6-10
medewerkers
Sinds 2008
ingeschreven bij KBO

Voorwaarden

30 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden
Vraagt om aanbetaling
van 50% aan consumenten

Reviews (2)

Laura

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Snel en vriendelijk

We zijn erg tevreden, er is altijd een snelle opvolging geweest. De mensen die langskwamen waren vriendelijk, professioneel en zochten mee naar een oplossing die voor ons het beste paste. Ik vind het een aanrader.

Uitgevoerd op 01-02-2023

Mireille

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Zéér tevreden

Alles tiptop in orde: stipt, vriendelijk, nauwkeurig, ordelijk, werkers, ….
Enfin, PRACHTIG!

Uitgevoerd op 28-12-2022

Vraag offerte aan bij Solarized