Loading...

Over NRJ Solutions

WIE ZIJN WIJ?

Ons Bedrijf
Onze missie is het helpen van onze klanten een huis te bekomen met een nul energieverbruik. Sinds 2011 zijn wij actief en bezeten door de hoge energieprijzen! U ook?

Allicht wel, en laat staan de CO2 die elk gezin elk jaar de natuur in strooit! Minstens 10 TON CO2 per gezin en er zijn zelfs gezinnen die jaarlijks tot 30 TON VERVUILEN!

We vechten tegen de prijsstijgingen die nooit zullen ophouden en wij zijn zeer trots om in woningen, vuile stinkende mazoutketel en gevaarlijke gasketel te verwijderen. Sinds 2011 hebben we ongeveer een 344 “nul-energie-verbruikwoningen” op onze teller. Zonnepanelen gecombineerd met een warmtepomp en ventilatie van hoge kwaliteit en een hoge duurzaamheid, is het recept dat vertrouwd werkt. Hier hebben we echt het gevoel onze klanten geholpen te hebben en hebben we zowat 4500 TON CO2 uitgespaard en zo maar even 6000 bomen geplant!

Verder op onze referentielijst een aantal van onze klanten aan het woord. Onze klanten zijn steeds bereid U in te lichtten of te ontvangen om u te steunen een stap in de juiste richting te zetten. Blijven twijfelen of U het zal doen of niet, brengt u geen stap verder hoe langer U wacht, hoe meer geld u verprutst aan dure en vuile energie.

Dit is de reden waarom NRJ-SOLUTIONS BVBA IN SAMENWERKING MET “HET PANASONIC PROJECT TEAM” u de oplossingen brengt met een uitstekende project en een gegarandeerde 24H/7D service:

Produceer uw ‘eigen’ energie, niet afhankelijk meer zijn van energieleveranciers die goochelen met contracten van 1, 2 of 3 jaar, en U dwingen om elk jaar van leverancier te veranderen; elk jaar weer omdat U geen zicht hebt op uw factuur of verbruik, het brengt niets op!

NRJ-SOLUTIONS EN HET “PANASONIC PROJECT TEAM” kunnen U helpen, STOP aan de facturen waar niemand de cijfers nog van begrijpt en laat ons samenwerken aan een groenere planeet!

Wat staat U te doen?

Neem contact op met ons en wij zullen het U GRATIS uitleggen hoe we te werk gaan zonder enige verplichting.

ONS TEAM : “ HET PANASONIC PROJECT TEAM” bestaat uit specialisten op het gebied van groene energie.

Wij hebben onze eigen gediplomeerde werknemers, verspreid over heel het land om het werk te perfectioneren.

6 Professionele bedienden en 4 installatieploegen staan tot uw dienst.

Ook voor grote projecten, staan onze ingenieurs en installateurs klaar om U te dienen.

Activiteiten

Zonne-energie
Warmtepompen
Airco-en ventilatie
Renovatiewerken
Verwarming en Sanitaire zonneboilers
Vloerverwarming
Badkamerrenovaties
Electriciteitswerken

Kenmerken

100+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2020
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (0)

Nog geen reviews geschreven