Loading...

Over Maarten Vernaeve bv

Isolatiewerken Maarten Vernaeve BV is gespecialiseerd in gyprocwerken en in dak- vloer- en gevelisolatie, zowel thermisch als akoestisch.

U kan bij ons terecht voor het leveren en plaatsen van isolatiemateriaal, maar ook voor zolderafwerking zoals bijvoorbeeld het plaatsen van OSB- en/of laminaatvloeren, plaatsen van wanden en plafonds met geluidsisolatie, uitvoeren van gyproc afwerkingen, uitlatten, plaatsen van zoldertrappen en dakramen... Ook in andere ruimtes van uw woning, kan u bij ons terecht voor het plaatsen van wanden en binnenmuur- en plafondafwerking. Dit zowel voor renovatie als bij nieuwbouw.

Met onze ruim 12 jarenlange opgebouwde ervaring en kennis helpen wij u graag verder. Om goed werk te kunnen afleveren proberen wij steeds op voorhand ter plaatse langs te komen, om te bekijken wat precies van ons verwacht wordt. Op die manier kunnen we optimaal aan uw wensen voldoen. We vinden het belangrijk u de kwaliteit waarvoor we bekend staan en een vlotte service te garanderen.

U kan steeds vrijblijvend contact opnemen voor informatie of voor een prijsofferte. Wij proberen u steeds zo snel mogelijk verder te helpen.

www.maartenvernaeve.be

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2019
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
2-5
medewerkers
Sinds 2010
ingeschreven bij KBO

Voorwaarden

Biedt garantie

Reviews (0)

Nog geen reviews geschreven