Loading...

Over Raphael Lermusieau

Ben je op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in zonnepanelen en de plaatsing ervan? Dan hoef je alvast niet verder te zoeken, want met Raphael Lermusieau heb je de geknipte kandidaat gevonden om je klus aan toe te vertrouwen! Onze firma bevindt zich in Antwerpen en we zijn actief in de regio’s Limburg en Oost-Vlaanderen. We zijn nog maar sinds dit jaar opgestart, maar dat wil geenszins zeggen dat we geen ambitie koesteren om na verloop van tijd onze voet te plaatsen naast de grote spelers in de sector.

Bij Raphael Lermusieau hechten we veel belang aan de tevredenheid van het cliënteel. We proberen altijd om een zo goed mogelijke verstandhouding te onderhouden met elk van onze klanten en een samenwerking op lange termijn aan te gaan met hen. Omwille daarvan achten we het noodzakelijk dat we enkel personeel in dienst te hebben dat de juiste scholing genoten heeft en over een minimum aan ervaring beschikt. Verder volgen we op regelmatige tijdstippen een bijscholingscursus. Op die manier verzekeren we onszelf ervan dat we optimaal mee zijn met de nieuwste technieken en de meest recente ontwikkelingen en komen we quasi nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Spreken onze aangeboden diensten je zeker en vast aan, maar zit je nog met vragen die voorlopig onbeantwoord zijn gebleven? Aarzel in dat geval niet om contact met ons op te nemen en aanvraag te doen voor een gratis offerte. Onze gemotiveerde medewerkers staan klaar om hun expertise met jou te delen en een oplossing op maat uit te werken die volledig beantwoordt aan jouw persoonlijke wensen en noden.

Kenmerken

100+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2020
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (0)

Schrijf een review
Nog geen reviews geschreven