Loading...

Over FouGineer

Als trendsettende en bepalende speler is FouGineer dé zonnepaneel installateur voor het plaatsen van uw zonnepanelen. We zijn een uiterst betrouwbare leverancier in alles wat met solar of zonnepanelen te maken heeft. Trouwe klanten en een team van gemotiveerde professionals vormen de basis van ons succes. Met onze expertise kunt u rekenen op een maximum rendement van uw zonnepanelen installatie.

Als full service bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring zorgen we ervoor dat u één aanspreekpunt heeft dat instaat voor de realisatie van uw project. We volgen alle fases persoonlijk en nauwlettend op. Met ons kiest u voor kwaliteit, service & garantie! Wij zijn zeer open en transparant naar onze klanten toe, en zeggen waar het op staat, zodat niemand op het einde van de rit voor verrassingen komt te staan.

Fougineer is actief sinds 2010. Ons bedrijf genoot van het voorrecht tal van klanten te hebben mogen bijstaan in het realiseren van hun solar, power of fiber project. Hierdoor beschikken we over een brok ervaring en vakkennis. Aarzel niet om ons te contacteren, we maken graag tijd voor uw vragen en de realisatie van uw project.

Voor recensies van onze klanten kunt u terecht op onze facebookpagina, daar kunt u ook het levensverhaal van ons bedrijf volgen.

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2020
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
6-10
medewerkers
Sinds 2010
ingeschreven bij KBO

Voorwaarden

25 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (0)

Nog geen reviews geschreven