Loading...

Over J&B SOLUTIONS

Welkom op de website van J&B Solutions.

J&B Solutions is van origine een Zeeuws-Vlaams bedrijf. J&B Solutions richt zich vooral op gevelrenovatie, gevelreiniging en voegwerken. Wij zijn sinds 2008 actief in Nederland en België en gespecialiseerd in diverse vormen van gevelwerken voor de zakelijke en particuliere markt. Denk hierbij aan bedrijfspanden, woningen, appartementen, scholen, openbare gebouwen, kerken en monumentale panden. We combineren kennis en ervaring met moderne technologie. Van eenvoudige tot de meest complexe oplossingen.

Wij komen graag bij u langs voor een geheel vrijblijvende offerte zodat de meest geschikte oplossing kan worden besproken.Een fijne samenwerking staat bij ons voorop. Klik hier voor een afspraak of offerte.

Krachtig en duurzaam
We kiezen waar mogelijk graag voor het gebruik van waterkracht. Moderne technieken zoals watergedragen softzandstralen en stoomreiniging zorgen in veel gevallen voor optimale resultaten. Bovendien zijn de meeste waterkracht-toepassingen milieuvriendelijk doordat het gebruik van chemische schoonmaakmiddelen wordt voorkomen. We zoeken de beste oplossing voor uw gevel en voor het milieu.

Kenmerken

Gecheckt
door Solvari
Sinds 2017
partner van Solvari

Reviews (0)

Nog geen reviews geschreven