H2O Protect

H2O Protect

Nijverheidsstraat 41
8310 brugge

H2O Protect "Your partner in spay cork solutions" & " Uw waterdichte waarborg bij vocht ! "
GEVELBEKLEDING MET SPUITKURK, Decoratief én 100% natuurlijk...
WAAROM KURK? ecologisch / duurzaam / energie besparend / geluiddempend / dampopen / waterafstotend / ...

Een duurzame afwerkingslaag voor renovatie van gebouwen, nieuwbouw...
Spuitkurk hecht zich heel eenvoudig vast aan alle materialen en is dus heel breed inzetbaar en het oogt nog eens mooi ook !
Spuitkurk een combinatie van kurkgranulaten en polymere harsen en wordt aangebracht door projectie. Het elastisch membraan dat zo ontstaat, is zeer duurzaam en bestand tegen blootstellen aan ongunstige klimaatomstandigheden.

H2O Protect is ook uw partner voor vochtbestrijding. Wat de aard of de oorzaak van het vochtprobleem ook is, onze medewerkers helpen u graag met een diagnose en advies tot een oplossing.

Betaal op uw ritme, H2O Protect biedt U de mogelijkheid om uw investering te betalen met gespreide betaling en aan 0,99%.

Vrijblijvende en GRATIS diagnose!

0 reviews

H2O Protect heeft nog geen beoordelingen ontvangen. Bent u de eerste?

1 project

Eerder uitgevoerd
Eerder uitgevoerd

5 werkzaamheden

Vochtbestrijding
Vochtbestrijding
Vochtbestrijding

Voorkom schade aan uw gezondheid

Zit er te veel vocht in uw woning? Een vochtbestrijder kan dit voor u controleren en verhelpen. Het is belangrijk dat u er op tijd bij bent, want te veel vocht is schadelijk voor uw woning en uw gezondheid.

Opstijgend vocht is één van de meest voorkomende vochtproblemen. Het grond-­ en regenwater dringt dan in uw woning via uw muren en vloeren. U kunt dit voorkomen door te kiezen uit verschillende producten voor vochtbestrijding, bijvoorbeeld door uw kelder af te laten dichten en de muren en vloeren te laten impregneren.

Vochtbestrijding: offerte

Wilt u in contact komen met een vochtbestrijder? Als u uw gegevens achterlaat, nemen maximaal vijf bij ons aangesloten specialisten contact met u op. Zij sturen u offertes toe en help u graag verder!

Buitengevelisolatie
Buitengevelisolatie
Buitengevelisolatie

Bespaar €900 per jaar

Investeren in isolatie loont altijd. Bij buitengevelisolatie heeft u nog een bijkomend voordeel: de buitengevel moet opnieuw afgewerkt worden met sierpleister. U kunt dus meteen het uiterlijk van uw woning veranderen als u dat wilt!

Premie voor buitengevelisolatie in 2018

In 2018 krijgt u € 15 premie voor buitengevelisolatie per geïsoleerde vierkante meter. De Rd-waarde moet minstens 3,0 m²K/W zijn. 

Buitengevelisolatie wordt uitgevoerd met steenstrips, spuitkurk of crepi

Voordelen buitengevelisolatie

• Honderden euro’s per jaar besparen op de energiefactuur
• Uw wooncomfort verbetert
• Gevel ziet eruit als nieuw

Wilt u weten wat buitengevelisolatie kost én oplevert? Vraag dan gratis buitengevelisolatie offertes aan en kom in contact met bij ons aangesloten isolatiespecialisten. Zij helpen u graag verder.

Spuitkurk
Spuitkurk
Spuitkurk

Spuitkurk: isoleren en decoreren in één!

Spuitkurk is precies wat je denkt wat het is: kurk in spuitvorm. Het is een verantwoorde en duurzame manier van de muur isoleren. En spuitkurk ziet er ook nog eens heel mooi uit! Het is ideaal om tegelijkertijd te isoleren en te renoveren. Zodra je een muur behandelt met spuitkurk, heb je voor het oog een nieuwe muur en je energiefactuur verlaagt aanzienlijk! Spuitkurk is decoreren en isoleren voor dezelfde prijs; een ideale oplossing.

Voordelen van spuitkurk

Naast dat je spuitkurk op heel veel verschillende ondergronden kan gebruiken, heeft het nog veel meer voordelen! De belangrijkste voordelen van spuitkurk:
• spuitkurk is isolerend en daarmee energiebesparend
• dempt geluid van buitenaf
• spuitkurk is niet giftig
• brandvertragend, waterafstotend en 80% ademend
• ecologisch en duurzaam
• spuitkurk is onderhoudsvrij

Premie voor spuitkurk?

Spuitkurk alleen is niet voldoende om subsidie voor te krijgen. Maar plaats je isolatieplaten en werk je deze af met spuitkurk, dan is er wél premie beschikbaar! Ga ook zeker even na of je gemeente de renovatiepremie geeft. Dit kan je checken bij het plaatselijke gemeentehuis.

Wat kost spuitkurk?

Wat je voor spuitkurk betaalt, hangt heel erg af van de staat van je gevel, de oppervlakte en natuurlijk van het tarief van de specialist die de spuitkurk komt aanbrengen. Om de exacte prijs van spuitkurk in jouw situatie te bepalen, raden we je aan meerdere offertes aan te vragen en met elkaar te vergelijken. Spuitkurkspecialisten vertellen je graag meer over de spuitkurkprijs; ze geven je gratis en vrijblijven advies en een prijsopgave.

Meer informatie over spuitkurk?

Wil je meer weten over spuitkurk? Als je je gegevens achterlaat, gaan wij voor je op zoek naar de beste specialisten in je regio. Dit is geheel gratis en vrijblijvend. Je hoort van ons zodra we je meer kunnen vertellen over de specialisten die bij jou spuitkurk aan willen brengen!

Ventilatie
Ventilatie
Ventilatie

Een fris en gezond woonklimaat

Als een ruimte niet goed geventileerd wordt, wordt het vochtig en muf. Dit zijn ideale leefomstandigheden voor schimmels, die zelfs kunnen zorgen voor gezondheidsproblemen. Zeker nu veel panden goed geïsoleerd zijn, moet er ook goed geventileerd worden.

Door te investeren in een goed ventilatiesysteem creëert u een fris en gezond woonklimaat. Wilt u weten hoe u uw woning of bedrijfspand beter kunt ventileren en wat dat kost? Vraag gratis offertes aan en laat u verder helpen door de bij ons aangesloten specialisten!

Kelderdichting
Kelderdichting
Kelderdichting

Voorkom een volgelopen kelder

In veel gevallen beginnen die vervelende vochtproblemen in de kelder. Dit komt dan door regenwater dat in de muren en in uw vloer trekt. U kunt dit gelukkig goed voorkomen door de kelder af te dichten en de muren en vocht te impregneren. 

Water in de kelder verhelpen of voorkomen

De kelder is ingesloten door de grond en daarmee ook de laagste kamer, waardoor het meteen de vochtigste ruimte van uw huis is. Met bijvoorbeeld de injectiemethode worden in de muren gaatjes geboord om ze vervolgens te vullen met vloeistof. Deze vloeistof vormt om tot een gel als het in aanraking komt met vocht en zo is uw kelder simpel en snel voortaan helemaal vochtvrij. Kelderdichting is binnen één dag gebeurd en u heeft er de rest van uw leven profijt van. Bij Solvari kunt u gratis en vrijblijvend kelderdichting offertes aanvragen.

Offertes aanvragen voor kelderdichting

Bent u benieuwd wat het voor u kost om de kelder te laten dichten? vraag hier dan uw kelderdichting offertes aan, dan komt u gratis en vrijblijvend in contact met maximaal vijf vochtbestrijders. Zij helpen u graag met uw kelderdichting!