Loading...

Over Goossens Houtconstructies

SERVICE
Een vlotte en correcte service staat bij ons hoog in vaandel. Steeds staan wij paraat voor een goede dienstverlening voor, tijdens en na de verkoop van elk project. Een groot of klein project maakt bij ons geen verschil, wij doen steeds ons uiterste best om een tot in de puntjes afgewerkt product op te leveren!

KWALITEIT
Steeds maken wij gebruik van enkel de beste materialen. Padouk, Eik, Thermowood of Douglas zijn doorgaans onze meest gebruikte houtsoorten. Elke houtsoort die wij gebruiken hebben een FSC-label, hierdoor dragen wij bij aan een beter milieu. Al onze projecten worden steeds op maat en naar wens van de klant gemaakt.

KLANTGERICHT
Elke klant die een project laat realiseren door ons heeft inspraak van opmeting tot oplevering. Zelfs tijdens de realisatie van het project is er ruimte voor wijziging in de mate van het mogelijke. Samen met de klant wordt elk klein detail overlopen bij de opmeting. Hierdoor kunnen wij alle wensen van de consument in acht nemen en hiermee gaan wij aan de slag! Kortom staat bij ons de klant centraal.

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2023
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (0)

Nog geen reviews geschreven