Loading...

Over Giet&Vloer

Bij Giet&Vloer kan je terecht voor PU of Polyurethaan vloeren. PU vloeren zijn slijtvast en kunnen gebruikt worden in combinatie met vloerverwarming. Ze zijn uitermate geschikt voor gebruik in woningen. Deze vloeren zijn onderhoudsvriendelijk, beschikbaar in een groot aantal kleuren en worden gebruikt bij nieuwbouw en renovatieprojecten. Een gietvloer plaatsen we in veel gevallen over de bestaande vloer waardoor deze niet uitgebroken dient te worden.

Ook Epoxyvloeren plaatsen we. Dit zijn uiterst stevige vloeren met een hoger laadvermogen waardoor deze vooral gebruikt worden in industrie. Vanwege hun uiterst hygiënische eigenschappen kom je deze vloeren ook tegen in voedingsindustrie zoals bakkerijen en in ziekenhuizen. In woningen kan een epoxyvloer geplaatst worden in garage of kelder. Ook hier kies je uit een uitgebreid gamma aan kleuren.

Onze naadloze wanden plaatsen we in badkamers, doucheruimtes, keukens, enz… Ze zijn waterdicht, makkelijk schoon te maken, in diverse kleuren verkrijgbaar en perfect te combineren met een gietvloer. De wanden kunnen op bestaande tegels bevestigd worden dus geen breekwerk bij verbouwingen of renovatieprojecten. Naast onze naadloze wanden kan je bij ons ook terecht voor het aanbrengen van Beton Ciré, Mortex en Microtopping voor een landelijk effect.

Wij herstellen gietvloeren. Van kleine beschadigingen of oneffenheden in de vloer tot krassen en scheuren. We mengen de kleuren tot we de bestaande kleur perfect gevonden hebben waardoor de reparatie na afloop niet meer zichtbaar is.

Kenmerken

Gecheckt
door Solvari
Sinds 2024
partner van Solvari
2-5
medewerkers
Sinds 2019
werkzaam in de branche
5 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden
Vraagt om aanbetaling
van 50% aan consumenten

Reviews (0)

Nog geen reviews geschreven