Loading...

Over Fiberfloors

Fiberfloors is specialist in het leggen van betonvloeren met glasvezelwapening; een perfecte betonmix voor een sterke, duurzame en een makkelijk te onderhouden vloer.

De betonvloeren met glasvezelwapening van Fiberfloors staan voor hoge kwaliteit. Door het speciale betonconcept hebben onze betonvloeren een hogere buig- en treksterkte, minimale scheurvorming, zijn ze beter bestand tegen slijtage, zijn antistatisch en hebben een hoge waterdichtheid. Daarnaast zijn de vloeren slijt- en krasvast waardoor ze jaren mee zullen gaan. Bij een eventuele voorkeur voor traditionele netten is hier ook de mogelijkheid voor.

Betonvloeren met glasvezelwapening geven een robuuste, industriële look en zijn bijzonder multifunctioneel. Of het nu gaat om een woning, bedrijfspand, sanitaire ruimte, terras, oprit, winkel of fabriekshal, betonvloeren met glasvezelwapening zijn geschikt voor welke ruimte dan ook.

Fiberfloors levert strakke, hoge kwaliteit glasvezel betonvloeren die volledig afgestemd kunnen worden op uw wensen. Bij het polieren van uw betonvloer kunnen wij de vloer behandelen met diverse kleuren en afwerkingen. Wij adviseren u graag over de diverse mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies of een offerte.

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2021
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (0)

Nog geen reviews geschreven