Loading...

Over Dakwerken Vanhooren

Heeft uw dak een grondige reiniging, isolatie of nieuwe dakpannen nodig? Dakwerken Vanhooren beschikt over een allround kennis en ervaring met ontmossen en coaten, opbouwen en renoveren van hellende daken en platte daken, en het aanleggen van groendaken. Ook voor het herstellen van uw dakgoten, zinkwerk, schouw, en schade van dakbedekking kan u bij Dakwerken Vanhooren aankloppen.

De omvang en specialisaties het Vanhooren team zorgen ervoor dat u als particulier steeds kan rekenen op een vlotte en deskundige uitvoering van uw werken, terwijl u ook als bedrijf, overheid of syndic met grotere projecten bij ons terecht kunt. Wij kunnen eveneens instaan voor uitgebreid onderhoud en renovatie van daken van appartementsgebouwen, scholen, bedrijfsgebouwen en winkelruimtes.

Zowel bij onderhoud, renovatie als dakopbouw maken wij gebruik van materialen en producten, die doorheen de jaren van eigen gebruik hun kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid hebben bewezen. Zo kiezen wij bij een grondige dakreiniging en ontmossing voor ecologisch afbreekbare producten, die geen schade toebrengen aan omringende constructies zoals uw terras, tuinplanten en het water in uw regenwaterput. Ook voor uw dakisolatie geven wij de voorkeur aan milieuvriendelijke isolatiematerialen van kwaliteitsvolle merken.

Het team van Dakwerken Vanhooren omvat ervaren dakdekkers en specialisten in dakonderhoud, die voortdurend bijgeschoold worden in het gebruik van de nieuwste technieken en materialen. Bovendien is Vanhooren op de hoogte van alle premies die voor dakwerken en renovatie bij verschillende instanties te krijgen zijn. Hierdoor krijgt u niet alleen het beste voor uw woning, maar loont het ook om in uw dak te investeren!

Kenmerken

Gecheckt
door Solvari
Sinds 2016
partner van Solvari

Reviews (0)

Nog geen reviews geschreven