Loading...

Over Dakwerken-Duchateau

Alles onder één dak bij dakwerken Gebroeders Duchateau in Tongeren
Een mooie tuin, een sjieke auto of een knap ingerichte huiskamer… Allemaal goed en wel, maar zonder een stevig dak boven uw hoofd stelt het allemaal bitterweinig voor. Net als fundering is het dak een belangrijke basis om op voort te bouwen. Voor dakwerken in Tongeren moet u bij Gebroeders Duchateau zijn.

Platte daken
Door de jaren hebben platte daken aan populariteit gewonnen. Voor een waterdicht en goed isolerend dak maken we gebruik van EPDM, ook wel ‘roofing’ in de volksmond.

Hellende daken
Het hellend dak is veruit de populairste vorm onder de dakconstructies. Het leent zich voor elke bouwstijl en biedt een onmiskenbaar voordeel met extra berg- of leefruimte onder de constructie.

Leien daken
Leien worden al eeuwen gebruikt als dakbedekking. Als u kiest voor een dak met natuur- of kunstleien, dan kiest u voor een duurzaam dak dat bestand is tegen elke storm. Zowel nieuwbouw als renovatie.

Dakramen
Door de zolderruimte te voorzien van een dakraam, brengt u meer daglicht naar binnen en vergroot u de ruimte. Met een dakvenster maakt u van de zolder een volwaardige ruimte die kan worden gebruikt.

Dakgoot
Nadat uw dak is geplaatst of gerenoveerd, kunnen we ook zorgen voor de afwerking met een duurzame dakgoot. Dit gebeurt in PVC of hout. Deze materialen in combinatie met vakmanschap levert uw huis een unieke beschermlaag én stijl op.

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2018
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (0)

Nog geen reviews geschreven