Loading...

Over Buijs Project B.V.

Milieu en veiligheid
Wij hechten grote waarde aan onze werknemers en materieel. Onze goed opgeleide en getrainde werknemers werken met de laatste nieuwe middelen, daarbij zijn wij VCA* gecertificeerd.
Door invoering van het veiligheidscertificaat voor aannemers, VCA*, voldoet Buijs Project aan strenge eisen wat betreft veiligheid. In het gecertificeerde veiligheidbeheerssysteem zijn tevens gezondheids- en milieuaspecten opgenomen. Zorg en verantwoordelijkheid voor het milieu zijn met veiligheid een onlosmakelijk onderdeel geworden van de bedrijfsvoering van Buijs Project.
Team van specialisten
Onze gespecialiseerde vakmensen kennen de problematiek door en door en hebben oog voor effectieve oplossingen. Dankzij hun jarenlange ervaring en professionele aanpak heeft Buijs Project een grote klantenkring opgebouwd.
Afspraak is afspraak
Werken volgens de gemaakte afspraken. Opleveren volgens planning. Voor ons is het de gewoonste zaak van de wereld. Niet voor niets hebben we een reputatie als een flexibele, betrouwbare partner verworven.
Marktconforme prijsstelling
Door onze 40 jaar lange ervaring kennen we de markt als geen ander. En met onze efficiënte organisatie zijn we in staat passende, scherpe offertes aan te bieden.
Hoogwaardige kwaliteit
Kwaliteit staat centraal bij alles wat we doen. Uiteraard werken we geheel volgens de in de branche geldende normen. En wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2016
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (0)

Schrijf een review
Nog geen reviews geschreven