Loading...

Over BELRAAM GROUP

Wij produceren en installeren een verscheidenheid aan PVC en aluminium ramen en deuren maar ook kozijnen, deze zijn energiezuinig, stijlvol en duurzaam.
Onze deuren worden op maat gemaakt en variëren van voordeuren tot schuifdeuren. Ze zijn ontworpen voor zowel veiligheid als esthetiek. Ook bieden we vliegenramen en horren om insecten buiten te houden terwijl frisse lucht naar binnen kan stromen. Deze zijn perfect voor een zorgeloze zomer. Onze screens zijn ideaal voor het reguleren van licht en het behouden van privacy. Ze kunnen handmatig of automatisch worden bediend en passen perfect bij uw ramen en deuren. Voor extra beveiliging, isolatie en privacy bieden we rolluiken in verschillende stijlen en kleuren. Ze zijn ook handig voor het reguleren van licht en geluid.

Ons team van vakmensen staat klaar om klanten te adviseren, projecten op maat te ontwerpen en producten vakkundig te installeren. We streven naar hoogwaardige materialen en een onberispelijke service om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, bij Belraam Group zorgen we voor comfort, functionaliteit en esthetiek in uw woning of bedrijfsruimte.

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2023
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
2-5
medewerkers
Sinds 2014
ingeschreven bij KBO

Voorwaarden

10 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden
Vraagt om aanbetaling
van 40% aan consumenten

Reviews (0)

Nog geen reviews geschreven