BCT bvba

BCT bvba

Breden Els 31
2490 Balen

BCT is gespecialiseerd in het reinigen en herschilderen van allerhande daken en gevels, zowel voor nieuwbouw- als renovatieprojecten. Maar ook voor het ontmossen en verwijderen van verf of graffiti bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij streven hierbij enkel naar het beste resultaat en gaan dan ook met de grootste zorg te werk. Verder leveren wij een correcte service aan een eerlijke prijs.

Neem gerust een kijkje op deze website voor een overzicht van enkele door ons uitgevoerde projecten. Indien u ons wil bereiken of een vrijblijvende offerte wenst, kan dit via onze contactpagina.

Al onze offertes worden op maat gemaakt, zijn gratis en geheel vrijblijvend

0 reviews

BCT bvba heeft nog geen beoordelingen ontvangen. Bent u de eerste?

4 werkzaamheden

Gevel impregneren tegen doorslaand vocht
Gevel impregneren tegen doorslaand vocht
Gevel impregneren tegen doorslaand vocht

Bescherm de woningwaarde

Woont u in een ouder huis, dan kan het zijn dat de muren vol zitten met gaatjes en daardoor niet waterdicht zijn. Neerslag die tegen de muren komt kan dan in uw gevel dringen en veel schade toebrengen.

Doorslaand vocht herkennen en verhelpen

Doorslaand vocht herkent u aan vochtige plekken op muren. Het voegwerk kan loslaten, de stenen kunnen barsten en scheuren en aan de binnenkant van uw muur kan zelfs schimmel ontstaan. Als u de muren laat impregneren met waterafstotend materiaal, kan het vocht niet meer in de muren trekken.

Bent u op zoek naar een vochtbestrijder om doorslaand vocht te verhelpen? Als u uw gegevens achterlaat, nemen maximaal vijf bij ons aangesloten vochtbestrijders contact met u op. Zij helpen u graag.

Dak ontmossen
Dak ontmossen
Dak ontmossen

Een schoon dak

Wanneer mos niet op tijd verwijderd wordt kan er veel schade aan het dak ontstaan. Dakpannen worden poreus waardoor regenwater kan gaan infiltreren en na verloop van tijd kunnen scheurtjes en barstjes ontstaan. Dit vergroot de kans op lekkage.

Door uw dak te laten reinigen voorkomt u schade en door de speciale nabehandeling remt u de vorming van nieuwe mossen aanzienlijk af.

Bent u benieuwd wat de prijs is van het reinigen van uw dak? Ontvang gratis offertes van onze specialisten. Zij bieden offertes op maat en kunnen al uw vragen beantwoorden.

Reinigen dakoppervlakte
Reinigen dakoppervlakte
Reinigen dakoppervlakte

Weer een mooi dak!

Wilt u graag weer genieten van een mooi dak en uw woningwaarde verhogen? Het reinigen van uw dakoppervlakte maakt dit mogelijk. Door het reinigen van uw dak verdwijnt al het vuil van uw dak en krijgt uw dak weer een nieuwe uitstraling. Zo geniet u niet enkel van een mooi en schoon dak, u beschermt uw dakbedekking ook nog eens waardoor de levensduur van uw dak verhoogt.

Aantasting dakoppervlak

Mos, algen en vervuiling komen op onze daken voor en kunnen zorgen voor aantasting van het dakoppervlak. Zo kan mos zich wortelen in de poriën van dakpannen wat uiteindelijk voor poreuze en afbrokkelende dakpannen zorgt. Dit kan uiteindelijk resulteren in het vervangen van de dakbedekking. Door het reinigen en eventueel coaten van het dak worden dit soort problemen voorkomen en bespaart u uiteindelijk een hoop kosten.

Kosten reinigen dakoppervlak

De kosten voor het reinigen van een dakoppervlak kunnen verschillen. Elk dak is anders en er kunnen verschillende manieren van reinigen toegepast worden. Het loont dan ook om meerdere offertes naast elkaar te leggen en een goed vergelijk te maken. Wij helpen u daar graag mee. Door uw gegevens achter te laten komt u eenvoudig en veilig in contact met verschillende dakreinigers die u graag voorzien van een vrijblijvende offerte.

Buitengevel reinigen
Buitengevel reinigen
Buitengevel reinigen

Uw gevel weer als nieuw!

Ziet uw gevel er niet meer uit als nieuw, maar zou u dat wel graag willen? Dan biedt gevelreiniging uitkomst! Als er vuil in uw gevel is getrokken, er mossen op groeien of als er graffiti op uw gevel is gespoten, kunnen wij ons voorstellen dat u op zoek bent naar een gevelspecialist.

Gevelreiniging

Een gevel reinigen is simpelweg het schoonmaken ervan. Het kan gaan om bijvoorbeeld aanslag, ingetrokken vuil of graffiti. Als u een specialist naar uw gevel laat kijken, wordt er bepaald hoe uw gevel gereinigd kan worden. Dat kan door middel van stoomreinigen, chemisch reinigen en zelfs door uw gevel te zandstralen. De specialist bepaalt welke techniek het beste is om uw gevel er weer uit te laten zien als nieuw.

Vergelijk offertes en bespaar

Solvari neemt u veel werk uit handen door uit te zoeken welke gespecialiseerde en ervaren gevelreinigingbedrijven er in uw regio actief zijn. Wij zorgen er gratis voor dat tot 5 bedrijven u een passende offerte uitbrengen. U heeft zo de mogelijkheid om geheel vrijblijvend te vergelijken. Het vergelijken van offertes kan u helpen om tot wel tot 40% op de prijs van gevelreiniging te besparen.