Loading...

Over Bayard Europe

Bijna een halve eeuw expertise in waterontharders: daarvoor staat Bayard. Als 100 % Belgisch bedrijf zorgen wij via onze waterontharders voor kwalitatief zacht water. Onze waterontharders zijn een zegen voor warmwaterboilers, waterleidingen en kranen.

WATERONTHARDERS VOOR HET LEVEN
Iedereen verdient het om gebruik te kunnen maken van zuiver en zacht water van onze waterontharders. Om dat mogelijk te maken, beschikt Bayard niet alleen over meer dan 50.000 waterontharders: we verwennen onze klanten ook met meer dan 1.000 ontijzeraars, filters, toestellen voor UV-filtratie, actieve koolfilters, omgekeerde osmose en ultrafiltratie. Bayard geldt als één van de onbetwiste pioniers in de markt van de waterontharders. Dankzij onze kwalitatieve waterontharders ontpopten wij ons door de jaren heen tot een toonaangevende speler op de Belgische markt van de waterontharders.

Bayard biedt een oplossing voor elk waterprobleem. Zo beschikken wij over een uitgebreid assortiment aan waterontharders, drinkwatersystemen, regenwatersystemen en oplossingen voor putwaters.

Kenmerken

500+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2016
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (0)

Nog geen reviews geschreven