Loading...

Over Balti Solar bvba

BALTI SOLAR - uw expert in zonnepanelen
Nieuwbouw of renovatie, hellend of plat dak, vrijstaande woning of appartement, BALTI SOLAR is uw partner van A tot Z bij het plaatsen van zonnepanelen. Samen met BALTI gaat u Bewust kiezen voor alternatieve en hernieuwbare energie.

BALTI SOLAR begeleidt u persoonlijk bij het plaatsen van zonnepanelen. Onze adviseurs maken voor u een persoonlijke berekening, rekening houdend met uw wensen maar ook met de grootte en oriëntatie van uw dak. Onze professionele en ervaren installateurs staan in voor de vlotte plaatsing.

Met zonnepanelen van Europese merken als LG Solar, Panasonic en Axitec garandeert BALTI SOLAR u een zonne-energie installatie die uitblinkt in vermogen, efficiëntie, lange levensduur, betrouwbaarheid en veiligheid. Zo verdient u via lagere energiefacturen uw investering na 6 tot 10 jaar terug! Wij bieden meerdere geoptimaliseerde omvormers aan met een hoog rendenment (o.a van de merken SMA, Solar Edge en Solax).

U kan bij ons ook terecht voor batterij omvormers die uw opgewekte energie gaan opslaan en omvormers met monitoring via het bedieningspaneel en op afstand via uw computer en smartphone.

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2019
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (0)

Nog geen reviews geschreven