Loading...

Over Aritsugi BV

ARITSUGI is het Japans voor zwaluwstaart verbinging

In houtbewerking is dit een zeer sterke verbinding, die niet alleen technisch complex is en een hoge trekkracht kan opvangen, maar die tevens zorgt voor decoratieve verfijning van uw meubel. Zo willen ook wij onze technische en decoratieve oplossingen verbinden aan uw project om te komen tot een duurzame en decoratieve inrichting van uw woning. 

De Japanse houtbewerking is een eeuwenoud ambacht dat zijn gelijke niet kent.  Het is zo verfijnd, zit technisch zo goed in elkaar en is tegelijk prachtig om te zien. Het is die verfijning die wij ook willen opleveren in uw project.

Tevens willen wij met ARITSUGI de verbinding maken tussen al onze producten en diensten en uw renovatie. Door onze jaren lange ervaring kunnen wij veel zaken voor onze rekening nemen, waardoor de coordinatie perfect op elkaar afgestemt kan worden en u slechts 1 aanspreek punt heeft.

Alle oplossingen die wij u bieden worden op uw maat en naar uw smaak geproduceerd en geïnstalleerd.  Of het nu gaat om de totaalinrichting van uw woonkamer, slaapkamer, kantoorruimte, horecazaak of hotel, u kan rekenen op een persoonlijk aanbod en een stipte opvolging van uw project.

Kenmerken

300+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2021
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (0)

Schrijf een review
Nog geen reviews geschreven