Loading...

Over Algemene Bouwwerken NN

Algemene Bouwwerken NN is een familiebedrijf opgericht door Nils Noël na alles geleerd te hebben van mijn vader ben ik hier nu dus ook samen met hem al een 7 tal jaar actief in de stiel, en werken wij dus ook nog elke dag samen om onze projecten te vervullen.

Wij beschikken over een uitgebreid machinepark wat ervoor zorgt dat wij zelf kunnen instaan voor het uitgraven en wegvoeren van de bestaande verharding.

Door onze ruime ervaring kunnen wij het nodige deskundige advies aan de klanten geven bij het bepalen van hun keuze van materialen of mogelijkheden van verharding en aanleg. Zo is er momenteel een ruim aanbod aan natuursteen materialen / beton materialen / keramische materialen in alle kleuren en formaten. Ook hier kunnen wij jullie bijstaan bij het maken van uw keuze.

We proberen er ook altijd steeds voor te zorgen dat we de wensen van de klant kunnen vervullen. Heeft u een idee maar bent u niet zeker over de haalbaarheid ervan? dan kan u ons altijd contacteren voor advies hierover. We proberen in overleg met de klant steeds tot een mooi afgewerkt resultaat te komen waar beide partijen tevreden zijn.

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2023
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
2-5
medewerkers
Sinds 2018
ingeschreven bij KBO

Voorwaarden

10 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden
Vraagt om aanbetaling
van 20% aan consumenten

Reviews (0)

Nog geen reviews geschreven