Loading...

Over A SECURITY

A-Security installeert alarmsystemen op maat van elke klant en elk gebouw:
Volledig draadloze systemen met standaard telefoonverbinding, GSM-GPRS verbinding (bediening via SMS) of IP-verbinding (bediening via internet via uw smartphone, tablet en/of PC (Apple en Android). Detectoren met ingebouwde camera’s laten u toe om uw woning of winkel “live” te bekijken op het moment dat het alarm zich voordoet.
Hybride systemen (deels bekabeld/deels draadloos) kunnen gebruikt worden om oude systemen te vervangen en zo toch de bestaande componenten te behouden (sirenes, detectoren en magneetcontacten), maar vooral toch ook om verder draadloos te kunnen uitbreiden en te kunnen beschikken over een modern systeem met GSM en/of IP-verbinding.
Voor nieuwbouw en totaalverbouwingen van woningen, kantoren en winkels adviseren wij altijd te werken met een bekabeld systeem. Hiervoor werken wij met alarmsystemen van bekende merken als Risco, Inim en GE (NX-reeks).
Verbinding met een meldkamer is bij ons steeds mogelijk maar geen verplichting!
Verder zijn wij gespecialiseerd in het plaatsen van IP-camerabewakingssystemen in HD of Full HD resolutie met weergave op PC, tablet en/of smartphone (Apple en Android). Hiervoor werken wij samen met bekende fabrikanten als Vivotek en Avigilon.
Voor KMO’s en residentiële toepassingen kunnen wij een totaalpakket aanbieden voor alarm-en branddetectie, camerabewaking, toegangscontrole en videoparlofonie (met foto-geheugen en telefonische doorschakeling na aanbellen).
Wij maken een studie op maat die de beste oplossing biedt aan uw beveiligingsbehoeftes. Onze zaakvoerders Sven Bossaerts en Guy Luyten zijn nauw betrokken bij het hele beveiligingsproces (van opmaak offerte tot oplevering van de installatie) en kunnen beroep doen op een gezamenlijke ervaring van meer dan 25 jaar.

Kenmerken

100+
aanvragen behandeld
Sinds 2015
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (0)

Nog geen reviews geschreven