Laat je woning stralen met een nieuwe vloer

(12 Reviews)
1537

Ontdek de opties voor jouw nieuwe vloer

Wil je graag een nieuwe vloer, maar ben je overweldigd door alle mogelijkheden? Vind via Solvari de vloer specialist die bij jou past. De specialist helpt jou met keuzes maken. Daarnaast legt hij met zijn kunde en expertise jouw prachtige vloer.

Advies

Je weet misschien niet welke vloer absoluut wel en absoluut niet past bij je woning. Welke kleuren zijn je muren? Komt er veel of weinig daglicht binnen? Dit soort vragen neemt de specialist met je door. Zij zorgen voor het juiste advies die bij jouw woning past.

Meten en inspecteren

Het is belangrijk om jouw huidige vloer en ondervloer te laten inspecteren. Hierbij kijken de specialisten of er schimmel of rot op je vloer zit. Daarnaast meten ze je woning correct op zodat jouw vloer perfect ligt.

Egalisatie vloer

De specialisten sporen het gelijk op als je vloer niet egaal is. Het is erg vervelend als de nieuwe vloer oneffenheden heeft. Daarom is het belangrijk dat zowel je ondervloer als vloer goed geëgaliseerd zijn. Hierdoor heb je lang plezier van je nieuwe vloer.

Enthousiast door deze voordelen? Vraag hier gemakkelijk en binnen één minuut je gratis offertes aan.

Verschillende soorten vloeren

Behalve keuzes uit kleuren zijn er ook veel verschillende soorten vloeren. Hieronder staan de verschillende soorten. Wij hopen zo je keuze makkelijker te maken.

Laminaat

Laminaat is makkelijk te leggen en schoon te maken. Daarnaast is laminaat kwalitatief erg goed.

PVC

PVC is van zeer goede kwaliteit en snel te leggen, ook werkt het geluiddempend en past het in elke ruimte.

Houten vloer

Een houten vloer creëert een warme sfeer in je woning. Het is makkelijk opnieuw te schuren en te lakken. Het leggen van een houten vloer is erg lastig, maar een vakman doet dat graag voor je.

Tegels

Tegels passen bij elk soort interieur, daarnaast vereisen ze weinig onderhoud omdat ze kras- en slijtvast zijn.

Gietvloeren

Gietvloeren passen in een modern interieur. Er is veel keuze uit kleuren en patronen. Daarnaast zijn ze erg hygiënisch en makkelijk schoon te maken.

Marmer

Marmer is een duurzaam materiaal en makkelijk in onderhoud. Het is in veel kleuren en patronen verkrijgbaar. Daarnaast is het hygiënisch en stofvrij.

Kurk

Kurk is een natuurlijk materiaal dat geen stof aantrekt. Door het absorberende materiaal is het geschikt voor de badkamer. Kurk is wel relatief duur en vraagt veel onderhoud.


Tip: het is ook mogelijk om je trap te bekleden met materialen zoals pvc, hout en laminaat. Zorg voor een trap die goed bij je interieur past of laat je oude trap renoveren

Wil je meer informatie over vloeren? Laat ons je in contact brengen met een vakman bij jou in de buurt.

Vind via Solvari de vloer-specialist die bij jou past

Wat kost het om een nieuwe vloer te laten leggen?

De prijs van het aanleggen van een nieuwe vloer hangt af van verschillende factoren. Wat voor vloer wil je precies? Is de vloer lastig te leggen? Moeten er plinten bij? Is het nodig om de vloer te egaliseren? Daarnaast hanteren specialisten verschillende prijzen. Daarom is het lastig om een specifieke prijs te geven. Wel hebben we een indicatie voor je om te lezen. Het gaat hier om alleen de vloer leggen incl. materiaal.

Product Prijs per m2
Laminaat Vanaf 6€  
PVC Vanaf 30€
Houten Vloer Vanaf 50€
Tegels Vanaf 60€
Gietvloer Vanaf 70€
Marmer Vanaf 80€
Kurk Vanaf 20€

Van plan om een vloer te laten leggen? Vind de juiste vakman in jouw regio.

Meest gestelde vragen over een nieuwe vloer leggen

Een nieuwe vloer leggen is leuk als je het interieur van je woning een nieuwe boost wilt geven. De specialisten helpen jou bij de keuze van kleur en soort vloer voor jouw woning. Daarnaast inspecteren de specialisten je vloer en egaliseren ze het als dat nodig is.

Er zijn verschillende soorten vloeren. Laminaat is een van de bekendste dit is makkelijk te leggen en te onderhouden. Als je een geluiddempende vloer wilt hebt kies je voor PVC. Wil je een warme sfeer in je woning creëren? Dan is een houten vloer een goede optie. Tegels passen bij elk soort interieur en vereisen weinig onderhoud. Wil je graag een hygiënische vloer? Dan zijn gietvloer of marmer goede keuzes, deze zijn goed te onderhouden en stofvrij. Als je een vloer nodig hebt voor bijvoorbeeld de badkamer, is kurk een goede keuze. Het betreft absorberend materiaal waardoor het weerbestendig is. Wel is kurk relatief duur en vraagt het veel onderhoud.

Het is lastig te zeggen welke vloer bij jouw woning past. Laat daarom de specialisten naar jouw woning kijken. Daarna kom je samen met de specialisten tot de conclusie welke vloer het beste bij jou past.

Het is erg lastig om de prijs van een nieuwe vloer te bepalen. Dit ligt aan verschillende keuzes. Welke vloer wil je? Is het lastig te leggen? Moeten er plinten bij? Is het nodig om de vloer te egaliseren? Daarnaast hanteren de specialisten eigen prijzen.

Wij willen jou graag in contact brengen met de beste specialisten op het gebied van vloeren. Vraag nu gratis offertes aan en vind de specialist bij jou in de buurt. Deze verschaft jou gratis en vrijblijvend advies en informatie.

Eerder bekeken pagina's