Nieuwe keuken

De keuken is het hart van de woning waar het hele gezin samen veel tijd doorbrengt. In een keuken moet het daarom zowel praktisch werken als aangenaam vertoeven zijn. Laat jij binnenkort een nieuwe keuken installeren?

Vergelijk offertes

1569

Voordelen nieuwe keuken

Een nieuwe keuken biedt heel wat voordelen. Een overzicht van de belangrijkste redenen om een nieuwe keuken te installeren:

Verbeterde functionaliteit

Een nieuwe keuken biedt moderne apparatuur en slimme opbergoplossingen. Hierdoor maak je het koken efficiënter, aangenamer en gebruiksvriendelijkheider.

Verhoogde woningwaarde

Een nieuwe keuken verhoogt de waarde van je woning aanzienlijk. Een moderne, uitgeruste keuken is een groot pluspunt als je jouw woning wil verkopen.

Energie-efficiëntie

Nieuwe keukens zijn doorgaans uitgerust met energiezuinige apparaten. Zo help je de energierekening te verlagen en werk je veel milieuvriendelijker.

Esthetische waarde

Een nieuwe keuken kan je ontwerpen in diverse kleuren en materialen. Dit geeft je woning een frisse, eigentijdse uitstraling en verhoogt het woongenot.

Zo vind je de beste offertes via Solvari:

Stap 1

Offertes aanvragen

Solvari brengt je in contact met betrouwbare vakspecialisten. Beschrijf je project en dien je aanvraag in. Het is volledig gratis en vrijblijvend.

Stap 2

Prijzen vergelijken

Wij matchen je aanvraag vervolgens aan de meest geschikte vakspecialisten. Zij bezorgen je een offerte op maat zodat je goed kan vergelijken.

Stap 3

Kies en bespaar

Jij beslist of je al dan niet ingaat op een van de voorstellen. Kies het bedrijf dat jouw project realiseert zoals jij wil, tegen de beste prijs en voorwaarden.

Ervaringen van échte mensen

Hoe hebben anderen de uitvoering van hun projecten ervaren?

Snel in contact met professionals

Na het invullen van waar ik naar op zoek was en een paar persoonlijke gegevens (naam, tel. enz.) kreeg ik vrijwel direct (dag later) al een aantal telefoontjes van professionele bedrijven voor een adviesgesprek op locatie. Het werkt dus uitstekend.

Verificatie contactgegevens uit Amsterdam zocht naar professionals en koos voor Solvari

Snel contact prettig gesprek

Er werd snel contact opgenomen en afspraak werd snel gemaakt. Prettig gesprek en werd goed uitgelegd wat ging gebeuren. Offerte was duidelijk en werd niet op aangedrongen om snel een beslissing te nemen.

Math Borghans uit Utrecht zocht naar professionals en koos voor Solvari

Hoeveel kost een nieuwe keuken?

Er komt heel wat bij kijken. Je moet veel knopen doorhakken om een nieuwe keuken te plaatsen. Kies je enkel kasten en een keukeneiland of een keuken met alle huishoudtoestellen bij? Een exacte richtprijs vind je daarom niet echt. Hier is een idee hoeveel je budget je aan de kant moet zetten:

Grootte Gemiddelde prijs (excl. btw en incl. plaatsing)
Kleine keuken Vanaf € 5000
Middelgrote keuken € 10.000 à 25.000
Grote keuken Vanaf € 25.000

Waarom kiezen voor Solvari?

6.000+ vakspecialisten
100.000+ uitgevoerde projecten
15 jaar marktleider in de Benelux

Ontvang offertes voor nieuwe keukens