Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Voeg je review toe

Heb je werken laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review

Silvia J

Dakisolatie

Carjo

Planning is een ramp

De dakwerken werden steeds uitgesteld en er werd reeds een veel te groot voorschot betaald, maar er werden nog steeds geen beloofde werken uitgevoerd met als gevolg torenhoge stress , bijkomende kosten voor de gemeentelijke vergunning en telkens het opnieuw huren van parkeerborden

Uitgevoerd op 27-10-2016

Jo Bloemen

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Komen afspraak perfect na

Bij het eerste contact kregen we een duidelijke uitleg over zonnepanelen en een achtergrond van de Firma Durasun, geen verkooppraatjes maar duidelijk waar het op stond. Dat de zaakvoerder zelf de installaties uitvoerde werd zeer duidelijk bij het opnemen van gegevens zoals plaatsing van converter, uit te voeren werken, ligging, dakbedekking enz. Hierdoor ontstond een vertrouwen dat zeker niet beschaamd werd. De plaatsing van de zonnepanelen werd uitgevoerd dooreen onderaannemer. Dit team heeft zelfs een dakdekker aan boord, deze plaatste vakkundig de nodige steunen de panelen op mijn leiendak. Ook in huis is de installatie netjes uitgevoerd. Ook was alles netjes opgeruimd bij de beëindiging van de werken.

Uitgevoerd op 01-10-2016

Domien Leppens

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Soms wat afwachtend

Goede behandeling van de afgesproken procedure.

Uitgevoerd op 29-09-2016

Jozef Van Camp

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Zeker een aanrader.

Als eerste heeft Liesbet de zuster me perfect geholpen met de keuze van mijn installatie.
Verder werk is zorgvuldig uitgevoerd en de werkmannen waren heel aangenaam.
Alles werkt nu prima en ik ben heel tevreden.

Uitgevoerd op 29-09-2016

Roger Laureyssen

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Goed nauwkeurig snel

Zeer vriendelijk en goede adviesgesprek gekregen en goede prijs en goede leveringstermijn dan ook en goede afwerking

Uitgevoerd op 29-09-2016

Luc Merckaert

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

excellente service

Er is iemand langsgekomen voor een persoonlijk adviesgesprek. Erg professionele uitleg gekregen in tegenstelling tot andere firma's die we hebben gecontacteerd. De offerte hebben we heel kort nadien ontvangen en we hebben een goeie de prijs ontvangen.
De plaatsing is heel vlot verlopen door twee excellente vakmensen. Alles nadien netjes opgeruimd.

Uitgevoerd op 28-09-2016

Luc Roland

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

een aanrader

Het werk is perfect uitgevoerd , en volgens afspraak

Uitgevoerd op 28-09-2016

Koen Cantaert

Spouwmuurisolatie

ERIK ISO-INJECT bvba

Aanbevolen door klant

correcte uitvoering

Zeer goed advies, snelle uitvoering van de werken, professionele medewerkers. Niet duur.

Uitgevoerd op 26-09-2016

Marcel De Groote

Dakisolatie

ECO-isolatiewerken

Aanbevolen door klant

Vakmanschap ten top

Goed werk en gemotiveerde vriendelijke arbeiders.

Uitgevoerd op 23-09-2016

Frank Van de Veire

Spouwmuurisolatie

ERIK ISO-INJECT bvba

Aanbevolen door klant

Correct en verzorgd werk

Zeer goede ervaringen met deze firma: je kan geen vraag te veel stellen, correct en verzorgd werk, vriendelijk personeel en zeker niet de duurste.

Uitgevoerd op 22-09-2016