Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Voeg je review toe

Heb je werken laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review

Roger Van der Veken

Spouwmuurisolatie

ERIK ISO-INJECT bvba

Aanbevolen door klant

Zéér, zéér tevreden !

De informatie werd door de baas zelf gegeven en was tiptop. De afgesproken datum voor het uitvoeren der werken werd gerespecteerd. De uitvoerder was vriendelijk en zijn werk was prima in orde !!!

Uitgevoerd op 22-09-2016

Bruno Coucke

Spouwmuurisolatie

ERIK ISO-INJECT bvba

Aanbevolen door klant

Zeer tevreden, aanrader

Snelle & correcte uitvoering, deskundige uitleg en correcte opvolging nadien.

Uitgevoerd op 22-09-2016

Valerie Lauwers

Spouwmuurisolatie

ERIK ISO-INJECT bvba

Aanbevolen door klant

Perfect

Perfect uitgevoerd en heel vriendelijke service

Uitgevoerd op 22-09-2016

Luc Weyns

Buitengevel isoleren

KNK PROJECTS

Aanbevolen door klant

Uitstekend

Goede communicatie en binnen afgesproken termijn opgeleverd volgens de regels der kunst

Uitgevoerd op 18-09-2016

Bart Snacken

Vloerisolatie

Ecocoon BVBA

Triestig verloop

Bij aanvang was alles ok. Tot we vaststelde dat we geen recht hebben op de premie van de overheid. Dit was thans per mail bevestigd door vertegenwoordiger ( met 5 jaar ervaring ). Nadien krijg je de volle lading over je door de planner. Al een geluk dat we het op mail hadden staan en hebben we een kleine ( minder dan de helft van de premie ) gecompenseerd gekregen.
Het ergste van al is dat men niet menselijk handelt en dat de gene die de fout gemaakt heeft ( de vertegenwoordiger ) niets meer heeft laten horen. Zelfs geen sorry.

Uitgevoerd op 16-09-2016

Rene Sterckx

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

'n Zeer tevreden klant.

Ik ben een zeer tevreden klant.

Uitgevoerd op 13-09-2016

Walter Brion

Dakisolatie

Iso-paint Lauvic

Aanbevolen door klant

klantvriendelijk,flexibel

Werken zijn goed uitgevoerd en binnen de tijd.
Onze Energie premie hebben we snel ontvangen dankzij Stéphane

Uitgevoerd op 12-09-2016

Marcella Wouters

Pelletkachels

bedrieglijk in alle vorm!

Verkocht me een nieuwe hydrokachel, waar een wettelijke garantie van 2 jaar bijhoort. Kachel heeft precies 1 week gewerkt toen de problemen begonnen. Rechter verklaarde onze eis gegrond, kachel moest vervangen worden en schadevergoeding betaald. Nu 4 jaar verder wachten we nog steeds op de uitvoering van het arrest, want Kempske was zo slim om z'n bvba op te doeken! Hij speelt de zwarte piet door aan Girretz, die op zijn beurt ook in faling gaat. De schade bedraagt 9000,-€! Hopelijk krijgt iemand dit te lezen? Goede raad: blijf er weg of ge zijt bedrogen!

Uitgevoerd op 19-08-2016

Eric De Visscher

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Ben zeer tevreden

Goede informatie over werking van zonnepanelen met de nodige beschrijving in het pakket dat werd aangeboden.

Uitgevoerd op 08-08-2016

Lieve Elen

Ramen en deuren

Solidus Ramen-zonwering-rolluiken

Meer dan ontgoocheld !

Na de laatste opmeting op 14 mei 2016 werd beloofd de werken te starten in de eerste week van juli voor het bouwverlof. Werk is nog steeds niet opgeleverd op 4 augustus 2016. Afspraken zijn niet nagekomen! Aannemer is nu bezig voor isolati en nu zijn er problemen voor voorziening ramen en zonnenscherm. Firma failiiet???? Voorschot van 2900 euro betaald en firma niet bereikbaar en geen nieuws. Onderussen vernomen dat de firma bescherming tegen schuldeisers heeft aangevraagd. Waar staan wij nu???? Nergens

Uitgevoerd op 04-08-2016