Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Voeg je review toe

Heb je werken laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review

Marc Le Bruyn

Ramen en deuren

WINDOW STYLE

Nooit ramen kopen bij hen

Hebben ons achtergelaten met open ruimtes waardoor de wind binnenkon in december 2014 en hebben niets meer laten weten. Ik moest toen het volledige bedrag betalen voor aleer ze begonnen te werken.Het heeft me al bijna 4000 euro gekost aan advocaat kosten. Dus koop nooit geen ramen bij deze bedrieger Ludo de zaakvoerder

Uitgevoerd op 22-02-2016

Marc Torney

Zonnepanelen installeren

Nauwkeurig en in orde!

Hele goeie afspraken, correcte prijs en een professionele uitvoering.

Uitgevoerd op 22-02-2016

Dennis Lauwers

Ramen en deuren

WINDOW STYLE

Opgepast voor deze firma!

Vertegenwoordiger en werkmannen (bij elk bezoek andere onderaannemers) doen hun werk goed maar de baas van de firma (of patron zoals hij zich laat noemen) is ronduit agressief, onbeleefd en totaal onbekwaam. Belooft veel, maar er komt weinig van in huis. Andere afwerking dan afgesproken, verkeerde raamindelingen,... Wanneer je hem belt pakt hij niet af of legt hij gewoon terug op.
Uiteindelijk hebben we het opgegeven en hebben we de afwerking maar zelf gedaan.
Totaal niet aan te raden, wat er mis gelopen is, is veel te lang om hier op te schrijven

Uitgevoerd op 15-02-2016

Anita Van den Oetelaar

Ramen en deuren

WINDOW STYLE

Absoluut niet tevreden

Helft van het materiaal is maar geleverd, verkeerd materiaal geleverd. Houden mensen aan het lijntje door te zeggen dat ze contact gaan opnemen, wat helemaal niet gebeurd. Wel geld innen onder het mom dat ze anders de materialen niet meekrijgen vanuit de fabriek waar ze worden gemaakt en dat ze te weinig cash-flow hebben om alles voor te schieten.Eens hun geld ontvangen komen ze niet meer voor de verdere afwerking en houden ze je aan het lijntje.

Uitgevoerd op 13-02-2016

Eric Fourneau

Spouwmuurisolatie

ISOLBLOW

Zeer tevreden !

Nauwkeurig uitgevoerde opmetingen met goede uitleg over Supafil en de manier van werken. Voorzien tijdstip van uiitvoering werd gerespecteerd. Vriendelijke vaklui die professioneel te werk gingen. Omgeving netjes opgeruimd.

Uitgevoerd op 07-02-2016

Sylvia Gilles

Spouwmuurisolatie

Zeer vakkundig werk!

Goed advies, alles volgens plan afgewerkt. Nette uitvoering en binnen de tijd

Uitgevoerd op 05-02-2016

Clemens Vansant

plaatsen van zonnepanelen en electriek in orde maken voor keuring

Energie-Warmtetechniek

correct en eerlijk 10

perfecte offerte-perfecte afspraken-perfecte technieker-netjes afgwerkt-
totale werking volledig klaar voor keuring

Uitgevoerd op 27-01-2016

Luk Vereecken

Zonnepanelen installeren

Een perfecte afwerking,!

Een zeer goed en uitgebreid advies en toelichting: dit ontbrak bij 2 andere firma's.

Uitgevoerd op 21-01-2016

Jurgen Hermans

Dakisolatie

Uitstekende service

Alles geregeld van A tot Z. Duidelijke uitleg verkregen en de werken perfect en proper uitgevoerd. Een echte aanrader.

Uitgevoerd op 19-01-2016

Theo Gilis

Spouwmuurisolatie

zeer tevreden

Hebben de klus zeer vlug geklaard,proper werk .
Achteraf alleen spijtig dat er ten controle geen onderzoek is gebeurd met een warmtecamera om na te zien of er overal een isolatievulling is uitgevoerd. Nu weet men dit niet zeker i

Uitgevoerd op 07-01-2016