Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Voeg je review toe

Heb je werken laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review

Dieneke Van Walraaf

Ramen en deuren

Novorama

Zeer tevreden

Zeer blij met onze nieuwe ramen en deuren van Velle! Na een scherpe prijs in de offerte ook al stipte levering en goed uitgevoerd werk!. Zeker aan te bevelen !

Uitgevoerd op 22-12-2015

Dominique Van Hemelryck

Oprit afsluiting en gazon aanleggen

Jvl projects

Perfect !!!!!!!!

Deze firma heeft de oprit + pad richting achtertuin beklinkerd, Tuin afsluiting met betonplaten alsook het aanleggen van een gazon doormiddel van graszoden. Zeer tevreden van de geleverde prestaties alsook de kostprijs/kwaliteit.

Uitgevoerd op 15-12-2015

Bernard Thibaut

Zonnepanelen installeren

correcte samenwerking

Zaakvoerder werkt zelf mee en kwam vooraf tweemaal de wensen bespreken.No nonsense uitleg, korte wachttijd tot uitvoering. Vlotte en correcte realisatie.

Uitgevoerd op 07-12-2015

Roland Schollaert

Spouwmuurisolatie

ECO-isolatiewerken

professioneel uitgevoerd

Goede controle vooraf scherpe prijs en correcte afspraak

Uitgevoerd op 06-12-2015

Bram De Keyser

Alarm & beveiliging

Top!

Een tijdje geleden hebben wij onze woning laten voorzien van een alarmsysteem en de nodige rookmelders. Alles werd perfect geïnstalleerd door hun vakmannen.
We zijn heel tevreden over de vlotte plaatsing en duidelijke communicatie naar ons toe!
Voor ons is MATT SECURTIY een echte aanrader!

Uitgevoerd op 29-11-2015

Greet De Landsheer

Zonnepanelen installeren

Zeer tevreden

Correct advies en correcte prijs. Zeer tevreden over de na service. Alles werkt mooi jongens! Thx.

Uitgevoerd op 26-11-2015

Dirk Van Lare

Vochtbestrijding

Ventilatie

Ik wil Tibas bedanken voor

Uitgevoerd op 07-11-2015

Rudy Verberckmoes

Vochtbestrijding

Vlamingen !

na verschillende bezoeken even verder gaan zoeken naar de firma's welke zijn langs geweest voor offerte. Zeer goede referenties over deze firma gevonden, wel duurder dan de rest . Uitvoerders waren wel uit de streek . Kan ik niet zeggen van alle andere aannemers die hier al geweest zijn. Met deze mensen kon je tenminste een babbeltje slaan in het Nederlands. Propere harde werkers, chapeau !

Uitgevoerd op 15-10-2015

Kelly Walrave

Vochtbestrijding

Goed vriendelijk werk

Goede en vlotte werking, propper afgewerkt, vriendelijk, alle advies die nodig is

Uitgevoerd op 08-10-2015

Michel Giddelo

Spouwmuurisolatie

Keurig en correct.

Perfecte uitvoering en propere afwerking. Kortom een echte aanrader en de beste prijs /kwaliteit .

Uitgevoerd op 05-10-2015