Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Voeg je review toe

Heb je werken laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review

Jorne Van der Beken

Ramen en deuren

zeer tevreden

goede uitleg met ervaren verkoper. correcte offerte gekregen met een paar kleine wijzigingen en extra werk MAAR ZONDER MEERPRIJS!

Uitgevoerd op 22-07-2016

Philip Smits

Zonneboiler plaatsen of vervangen

Tant EnergySolutions

Zeer ontevreden

Alles is zeer mooi voorgesteld tot de betaling van de zonneboiler gedaan is. Vanaf het moment dat de betaling gedaan is er geen enkele communicatie meer vanuit het bedrijf. Bij navraag scheept men mij af en tot op heden heb ik geen goederen ontvangen. De betaling is bijna 2 maand geleden gebeurd, terwijl er in het contract staat dat de levering 5 dagen na betaling zal gebeuren!

Uitgevoerd op 20-07-2016

Alain Huttert

Spouwmuurisolatie

Stipt proper vriendelijk

Zullen na 1 jaar kunnen zeggen of wij een goed advies kregen !!!!!!

Uitgevoerd op 18-07-2016

Eric Raymakers

Cv-ketel installeren of vervangen

Professioneel, correct.

Voor zover ik al kan beoordelen, zeer professioneel, correct advies en afspraken.
Enkel een laatste beloofde afwerking is nog niet gebeurd.

Uitgevoerd op 16-07-2016

jeffrey Decoster

Spouwmuurisolatie

Zeer tevreden

Wij zijn heel tevreden van het gesprek dat wij hadden voor de werken, alles werd heel goed uitgelegd en dan ook perfect zo uitgevoerd, op de warmte scan kunnen we duidelijk het verschil zien, maar vooral kunnen we dat ook voelen in warmtecomfort en ook in de portefeuille deze winter ipv 2 palletten pellets, nu 1 pallet dus de helft minder gestookt.

Uitgevoerd op 12-07-2016

Robby Schadron

Dakisolatie

Nauwkeurig

Proper afgewerkt, correcte prijs,.

Uitgevoerd op 12-07-2016

Marie-Christine Van Camp

Dakisolatie

Uitmuntend.

Professionele uitvoering en afwerking aan voordelige prijs.

Uitgevoerd op 12-07-2016

Manuel Laermans

Cv-ketel installeren of vervangen

Jansen Heating Service

Zeer tevreden

Ze geven goede uitleg en ze werken heel goed

Uitgevoerd op 06-07-2016

Ive Rombout

Spouwmuurisolatie

Alles volgens afspraak!

Professioneel advies een aanpak van de werken. Na onderling overleg eerder gestart met de uitvoer van de werken en binnen de opgegeven tijdspanne opgeleverd.
Goede controle na uitvoer door het nemen (en ter beschikking stellen) van thermo-foto's.

Uitgevoerd op 05-07-2016

Marc Vervaeck

Spouwmuurisolatie

Zeer goede prijs-kwaliteit

- professioneel advies, werk
- alle afspraken nagekomen
- nodige papieren ontvangen voor premie aanvraag
- werken correct uitgevoerd - gecontroleerd d.m.v. gratis scan

Uitgevoerd op 03-07-2016