Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Lut

Spouwmuurisolatie

Ecocoon BVBA

Aanbevolen door klant

prima prijs/kwaliteit/service

Start met een goede duidelijke uitleg door de verkoper, Ecocoon heeft de tijd genomen om alles goed uit te leggen en alle vragen goed en duidelijk te beantwoorden. Afspraken werden allemaal correct nageleefd. ZIj hadden de beste prijs en hebben goed werk afgeleverd. Harde werkers, en vriendelijk. Ik zou hen zeker aanbevelen.

Uitgevoerd op 18-03-2020

Frans

Spouwmuurisolatie
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

correcte professionele uitvoering,

netjes, met de nodige uitleg, controle op de uitvoering, vriendelijk.

Uitgevoerd op 28-11-2019

Freddy

Spouwmuurisolatie
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Zeer tevreden

alles O.K.

Uitgevoerd op 12-11-2019

Ano

Spouwmuurisolatie
Aanbevolen door klant

Volgens afspraken en correct

Na een bezoek en opmeten werd over gegaan tot een offerte. Een paar weken na de offerte werd er reeds over gegaan tot de actie. Geen klachten nadien over de uitgevoerde werkzaamheden.

Uitgevoerd op 29-04-2019

Louisa

Spouwmuurisolatie

Duurzaam Vlaanderen

Aanbevolen door klant

Zeer goede uitvoering

Wij zijn zeer tevreden over Duurzaam Vlaanderen. Ze geven correcte prijzen, De uitvoering is snel na de offerte gebeurd, de uitvoering is heel vlot en proper verlopen, de werknemers zijn vriendelijk en duidelijk. Wij bevelen Duurzaam Vlaanderen zeker aan!

Uitgevoerd op 04-10-2019

walter

Spouwmuurisolatie
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

nauwkeurig en alles zoals afgesprok

Zeer proffecioneel, geen kleurverschil na het opvoegen, alles netjes opgeruimd

Uitgevoerd op 05-07-18

redgy

Spouwmuurisolatie
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

snel goed zeker een aanrader!!!

heel proper werk stip snel en professioneel werk hebben die mannen geleverd .

Uitgevoerd op 14-06-18

Katrien

Spouwmuurisolatie

Ecocoon BVBA

Aanbevolen door klant

Zeer nauwkeurig en poper werk!!!

We hebben een zeer goed advies gekregen, de werken zijn zeer vlot en netjes uitgevoerd, de medewerkers waren zeer vriendelijk en hebben vlot en proper werk geleverd. Alle afspraken zijn volgens plan verlopen

Uitgevoerd op 06-06-18

veronique

Spouwmuurisolatie
Aanbevolen door klant

correcte mensen, vakwerk

Gedetailleerde uitleg, duidelijke offerte, correcte afspraken en vlot contact

Uitgevoerd op 18-09-17

Herman

Spouwmuurisolatie

Isolatiespecialist.be

Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Nauwkeurig en zoals afgesproken

Netjes werk goed advies

Uitgevoerd op 07-03-18

marijke

Spouwmuurisolatie
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

zeer tevreden

alles verliep volgens afspraak

Uitgevoerd op 18-12-2017

kevin

Spouwmuurisolatie
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Werken uitgevoerd zoals afgesproken

Offerte aangevraagd op zondag, maandag vertegenwoordiger gezien en vrijdag waren de werken op 4-5 uur uitgevoerd. Zeer vriendelijk en professioneel.
Alles proper afgewerkt.
Werken uitgevoerd zoals afgesproken.

Uitgevoerd op 10-11-2017

bernard

Spouwmuurisolatie
Aanbevolen door klant

proficiat voor het geleverde werk

advies was goed , zeer correcte prijs , werken zijn netjes , professioneel , met goede materialen en op de afgesproken datum uitgevoerd ,

Uitgevoerd op 11-10-2017

Jan

Spouwmuurisolatie
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Afspraken perfect nagekomen

Zeer degelijk advies, eerlijkste opmeting, zeer goede uitleg,

Uitgevoerd op 06-10-2017

Sonja

Spouwmuurisolatie
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

klantvriendelijk en goed werk

We kregen een goed advies, zeer duidelijke offerte. Afspraken werden stipt nageleefd en voor alle vragen steeds bereikbaar. Werk werd zeer goed uitgevoerd. Alles verloopt vlot zonder enige problemen

Uitgevoerd op 12-09-2017

Peeters

Spouwmuurisolatie
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Mooi werk afgeleverd

Heel vlot en nauwkeurig afgewerkt

Uitgevoerd op 28-02-2017

Fabienne

Spouwmuurisolatie
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Heel vriendelijk en correct!

Hele persoonlijk advies gegeven, ons erg goed geholpen en geïnformeerd.

Uitgevoerd op 15-02-2017

Ward

Spouwmuurisolatie
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Goed werk afgeleverd

Afspraken zijn goed nagekomen

Uitgevoerd op 01-11-2016

Dimitry

Spouwmuurisolatie
Aanbevolen door klant

Proper werk, communicatie minder

Goed werk, zeer proper !
Wel slechte communicatie qua datum voor uit te voeren werken en afgesproken regeling met premie !

Uitgevoerd op 19-04-2017

Roos

Spouwmuurisolatie

Tant EnergySolutions

Aanbevolen door klant

Correcte afspraak en uitvoering

Sedert Tant onze muren isoleerde hebben we warmer in de winter en aangenaam frisser in de zomer.
In combinatie met nieuwe ketel is ons verbruik met 40% gedaald. Ze was een foutgelopen bestelling doch zeer correct rechtgezet.

Uitgevoerd op 07-12-2016

Koen

Spouwmuurisolatie
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Snelle levering

Ik kreeg een goede toelichting

Uitgevoerd op 15-11-2016

Koen

Spouwmuurisolatie

ERIK ISO-INJECT bvba

Aanbevolen door klant

correcte uitvoering

Zeer goed advies, snelle uitvoering van de werken, professionele medewerkers. Niet duur.

Uitgevoerd op 26-09-2016

Frank

Spouwmuurisolatie

ERIK ISO-INJECT bvba

Aanbevolen door klant

Correct en verzorgd werk

Zeer goede ervaringen met deze firma: je kan geen vraag te veel stellen, correct en verzorgd werk, vriendelijk personeel en zeker niet de duurste.

Uitgevoerd op 22-09-2016

Roger

Spouwmuurisolatie

ERIK ISO-INJECT bvba

Aanbevolen door klant

Zéér, zéér tevreden !

De informatie werd door de baas zelf gegeven en was tiptop. De afgesproken datum voor het uitvoeren der werken werd gerespecteerd. De uitvoerder was vriendelijk en zijn werk was prima in orde !!!

Uitgevoerd op 22-09-2016

Bruno

Spouwmuurisolatie

ERIK ISO-INJECT bvba

Aanbevolen door klant

Zeer tevreden, aanrader

Snelle & correcte uitvoering, deskundige uitleg en correcte opvolging nadien.

Uitgevoerd op 22-09-2016

Valerie

Spouwmuurisolatie

ERIK ISO-INJECT bvba

Aanbevolen door klant

Perfect

Perfect uitgevoerd en heel vriendelijke service

Uitgevoerd op 22-09-2016

Alain

Spouwmuurisolatie
Aanbevolen door klant

Stipt proper vriendelijk

Zullen na 1 jaar kunnen zeggen of wij een goed advies kregen !!!!!!

Uitgevoerd op 18-07-2016

jeffrey

Spouwmuurisolatie
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Wij zijn heel tevreden van het gesprek dat wij hadden voor de werken, alles werd heel goed uitgelegd en dan ook perfect zo uitgevoerd, op de warmte scan kunnen we duidelijk het verschil zien, maar vooral kunnen we dat ook voelen in warmtecomfort en ook in de portefeuille deze winter ipv 2 palletten pellets, nu 1 pallet dus de helft minder gestookt.

Uitgevoerd op 12-07-2016

Ive

Spouwmuurisolatie
Aanbevolen door klant

Alles volgens afspraak!

Professioneel advies een aanpak van de werken. Na onderling overleg eerder gestart met de uitvoer van de werken en binnen de opgegeven tijdspanne opgeleverd.
Goede controle na uitvoer door het nemen (en ter beschikking stellen) van thermo-foto's.

Uitgevoerd op 05-07-2016

Marc

Spouwmuurisolatie
Aanbevolen door klant

Zeer goede prijs-kwaliteit

- professioneel advies, werk
- alle afspraken nagekomen
- nodige papieren ontvangen voor premie aanvraag
- werken correct uitgevoerd - gecontroleerd d.m.v. gratis scan

Uitgevoerd op 03-07-2016

Filter reviews

Voeg je review toe

Heb je werken laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review