Vertrouwd offertes aanvragen

Solvari wil bekend staan als een betrouwbare marktplaats waar consumenten en professionals elkaar vinden voor het uitvoeren van een breed scala aan klussen. De betrouwbaarheid van de bedrijven waarmee je in contact komt is hierin natuurlijk cruciaal.

We zetten ons iedere dag in om consumenten met een vertrouwd gevoel offertes aan te laten vragen via ons platform. Nieuwe bedrijven worden uitgebreid gescreend en bestaande professionals worden op regelmatige basis opnieuw beoordeeld.

Bekijk populaire projecten


Zijn de bedrijven op Solvari betrouwbaar?

We willen dat onze websitebezoekers altijd met een vertrouwd gevoel offertes aanvragen bij betrouwbare professionals. Daarom hebben we het “Gecheckt door Solvari” keurmerk in het leven geroepen. Na deze check kun je er o.a. vanuit gaan dat de identiteit van de professional is geverifieerd voor toelating op het platform.

Gecheckt door Solvari

Wanneer nieuwe bedrijven zich aanmelden voor plaatsing op het Solvari platform, voeren we altijd een controle uit om de betrouwbaarheid van het bedrijf te checken.

We gebruiken hiervoor een vaste checklist. Bedrijven moeten aan alle voorwaarden op de lijst voldoen. Pas bij een perfecte score ontvangt de professional het keurmerk “Gecheckt door Solvari” en mag het bedrijf reageren op offerteaanvragen van onze bezoekers.

  • Het bedrijf heeft een geldige KBO inschrijving
  • Het bedrijf communiceert gegevens die matchen met onafhankelijke bronnen
  • Het bedrijf is goed bereikbaar, zowel via telefoon als e-mail
  • Het bedrijf en/of betrokken personen staan niet op de Solvari blacklist

Reviews & feedback

We vragen iedere consument die via ons platform een professional vindt naar hun ervaringen. Zijn zij tevreden met de manier waarop het contact is verlopen? Heeft de professional de klus naar tevredenheid uitgevoerd? De constante feedback van duizenden bezoekers in de vorm van reviews helpt ons dagelijks met het verzamelen van waardevolle inzichten en het waarborgen van de kwaliteit van het Solvari platform.

Op de pagina bedrijfsreviews kun je recente ervaringen lezen over professionals die via Solvari klussen hebben uitgevoerd bij bezoekers van onze website.


Blacklist

We werken o.a. samen met TROS Opgelicht!? en andere bemiddelingswebsites die ons direct op de hoogte stellen wanneer er malafide bedrijven bij hen op de radar komen. Bij dit soort berichten gaan we natuurlijk over tot onmiddellijke actie. Bedrijven met een negatieve reputatie worden op een blacklist geplaatst zodat deze te allen tijden worden geweerd van ons platform of direct verwijderd.


Via Solvari vergelijk je o.a. offertes van:

Top pro
Top pro
Top pro

Slim offertes vergelijken

Heeft Solvari je in contact gebracht met meerdere professionals die jouw klus kunnen uitvoeren? Mooi! Je staat nu voor de keus: met welk bedrijf ga je een overeenkomst aan? Als een offerte te mooi lijkt om waar te zijn, dan is dat waarschijnlijk ook zo. We raden je daarom allereerst aan om altijd je gezond verstand te gebruiken bij het kiezen van een offerte.

We hebben een paar aandachtspunten onder elkaar gezet die je kunnen helpen met het maken van de beste keus.

Complete offerte
Kies een complete offerte waarin alles is opgenomen (o.a. materialen, schoonmaak & BTW).
Betalen
Betaal het volledige bedrag niet voordat de complete klus naar jouw tevredenheid is afgerond.
Datum afspraken
Controleer of de begin- en einddatum van de klus duidelijk op de offerte vermeld staan.
Vergelijk offertes
Kies geen offerte die opvallend goedkoop is vergeleken met offertes van andere bedrijven.
Garantie
Ga na of het bedrijf garantie biedt op de klus en zorg dat de garantietermijn op de offerte staat vermeld.
Alles helder
Neem geen genoegen met een vaag antwoord op vragen over de offerte. Zorg dat alles helder is!
Reputatie check
Lees recensies en ervaringen van andere klanten voor je een overeenkomst aangaat met het bedrijf.
Verzekeringen*
Controleer het verzekeringscertificaat van het bedrijf voordat de werkzaamheden van start gaan.
Aanbetaling
Doe een aanbetaling van max. 30% van het totaalbedrag en betaal de rest als de klus is afgerond.
Certificaten*
Check eventuele benodigde certificaten van het bedrijf (bijv. bij verwijderen van asbest)

* Check bij het controleren van verzekeringen en garanties of het bedrijf daadwerkelijk is aangesloten bij de genoemde instanties. Je kan hiervoor contact opnemen met de betreffende verzekeringsmaatschappij of garantiefonds.

Geschillen

Solvari brengt consumenten en bedrijven met elkaar in contact om klussen uit te laten voeren. Wanneer je een overeenkomst aangaat met een bedrijf, speelt Solvari verder geen rol in de gemaakte afspraken. Zorg dat afspraken altijd duidelijk op papier worden gezet. Mocht er discussie ontstaan over de uitvoering of afhandeling van de klus, dan kan je hier altijd op terugvallen. 

Kom je er echt niet uit met de vakman? Dan zet Solvari zich in om je zo goed mogelijk te helpen.

Eerder bekeken pagina's