Aannemers

Aannemers zijn professionals die verantwoordelijk zijn voor de coördinatie en uitvoering van bouw- en renovatieprojecten. Ze zorgen voor de planning, organisatie en supervisie van alle werkzaamheden van begin tot einde.

Vergelijk offertes

1056

Waarom vertrouwen op een professioneel aannemer?

Een aannemer inschakelen biedt heel wat voordelen. We sommen hieronder de belangrijkste redenen voor je op:

Expertise en ervaring

Aannemers hebben de nodige kennis en ervaring om bouw- en renovatieprojecten efficiënt en volgens de hoogste kwaliteitsnormen uit te voeren.

Tijd- en kostenbesparing

Ze zorgen voor een vlotte coördinatie van alle werkzaamheden, wat vertragingen en extra kosten zo goed mogelijk inperkt. Bovendien hoef je je zelf geen zorgen te maken over alles.

Garantie en verzekering

Veel aannemers bieden garanties op hun werk en beschikken over verzekeringen die je beschermen tegen mogelijke schade of gebreken tijdens het project.

Advies op maat

Aannemers kennen de bouwvoorschriften, vergunningseisen en premievoorwaarden. Ze weten dus perfect waar ze rekening mee moeten houden in hun materiaalkeuze en werkwijze. 

Zo vind je de beste offertes via Solvari:

Stap 1

Offertes aanvragen

Solvari brengt je in contact met betrouwbare vakspecialisten. Beschrijf je project en dien je aanvraag in. Het is volledig gratis en vrijblijvend.

Stap 2

Prijzen vergelijken

Wij matchen je aanvraag vervolgens aan de meest geschikte vakspecialisten. Zij bezorgen je een offerte op maat zodat je goed kan vergelijken.

Stap 3

Kies en bespaar

Jij beslist of je al dan niet ingaat op een van de voorstellen. Kies het bedrijf dat jouw project realiseert zoals jij wil, tegen de beste prijs en voorwaarden.

Top pro
Top pro
Top pro
Top pro

Ervaringen van échte mensen

Hoe hebben anderen de uitvoering van hun projecten ervaren?

Correcte vakman.

Alles perfect en volgens afspraken gelopen.

Mikael uit Ekeren zocht naar Aannemers en koos voor verbouwingswerkentotte

verwijderen van oude Chape

Dl-Vloeren heeft de vloer snel en net kunnen verwijderen.

Martijn uit Gent zocht naar Aannemers en koos voor DL-Vloeren

Aannemer kosten

Een concrete prijs voor een aannemer is moeilijk te vinden. De prijs hangt namelijk sterk af van de aannemer zelf, de omvang en het soort project, en de regio waar je woont. Reken gemiddeld zo'n € 25 à 80 per uur (excl. btw & bijkomende kosten). Ontvang je graag meer gerichte informatie hierover? Vergelijk dan meerdere aannemers in je buurt en kies de meest geschikte expert voor jouw situatie.

Veelgestelde vragen over aannemers

Zo goed als al je renovatiewerken kunnen uitgevoerd worden door een aannemer. Een overzicht van de populairste werkzaamheden:

  • Keuken renoveren
  • Badkamer verbouwen
  • WC renoveren
  • Fundering leggen
  • Grondwerk
  • Sloopwerk
  • Uitbouwen
  • Compleet nieuwbouw huis
  • Zolder afwerken (Gyproc)
  • Kleine onderhouds- en reparatiewerken

Om de beste aannemer te vinden voor jouw project is het slim om offertes te vergelijken. Je kan dan prijzen, adviezen en werkwijzen vergelijken. Bij Solvari kan meteen je via het offerteformulier vrijblijvende offertes krijgen bij meerdere aannemers.

Waarom kiezen voor Solvari?

6.000+ vakspecialisten
100.000+ uitgevoerde projecten
15 jaar marktleider in de Benelux

Ontvang offertes voor aannemers