Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Christophe

Zonneboiler plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Uiterst tevreden!

Adequate opvolging, goed advies en een zeer scherpe offerte. Werk is perfect uitgevoerd en ik zal ze zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen.

Uitgevoerd op 01-10-2015

Martin

Ecocoon BVBA

Aanbevolen door klant

Correcte uitvoering

Grondige analyse vooraf, werken volgens afspraak en netjes afgewerkt.

Uitgevoerd op 28-09-2015

Sonja

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden van a-z

Zeer snel en goed advies, zaakvoerder komt persoonlijk langs en heeft duidelijke kennis van zaken.

Uitgevoerd op 23-09-2015

Tim

Vloerisolatie
Aanbevolen door klant

Mooi afgeleverd werk

Goede info en alles zoals afgesproken

Uitgevoerd op 17-09-2015

Bart

Kachels Mario

Uiterst ontevreden !

Deze kachel vertoonde mankementen van bij de aanvang. Bij een eerste herstelling (tijdens 1ste jaar nog in garantie) werd eerst een factuur opgestuurd. Na bemiddeling van consumentenbond en veel later pas kreeg ik creditnota. Nadien moest de kachel nog eens hersteld worden: omdat de eerste herstelling FOUT was uitgevoerd. Ik kreeg terug een factuur. Terug bemiddeling van consumentenbond. Op mn mails kreeg ik nooit antwoord, tenzij zelfs grove bedreigingen terwijl ik net in mijn recht was. Nu weigert Kachels Mario jaarlijks onderhoud uit te voeren en ik kan nergens anders terecht voor onderhoud van dat merk.

Uitgevoerd op 15-09-2015

Freddy

puriso ieper

Aanbevolen door klant

betrouwbaar

Service en na service zeer goed
Na isolatie werkt perfect, goedkopere energiefactuur.

Uitgevoerd op 14-09-2015

Hans

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Prachtig werk!

Alles werd correct uitgevoerd. Zeer degelijke uitleg. Ik raad deze zeker aan bij andere mensen.

Uitgevoerd op 14-09-2015

Simon

WINDOW STYLE

heel slecht firma.

Ze hebben ramen in February geplatsen en ze moet nog langs komen voor afwerking. Ik kan nog niet mijn muren laten spuiten omdat het ramen zijn nog open en nog moet afgewerkt worden. En nu is al 7 maanden ze zeggen dat we komen vandaag en morgen of volgende week, en nog altijd niks niks. En van binnen kant ze hebben ramen allen met giprox afgewerkt en niet met alominium hoek.

Uitgevoerd op 13-09-2015

Daniel

WINDOW STYLE

totaal onbetrouwbaar

11 maand na aanvang vervanging ramen zijn deze nog steeds niet volledig afgewerkt niet tegenstaande 90pct betaling, aanmaningenen in gebreke stellingen.

Uitgevoerd op 13-09-2015

Danny

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Aanrader!

Alles werd uitgevoerd zoals afgesproken. Prima service!

Uitgevoerd op 10-09-2015

Filter reviews

Voeg je review toe

Heb je werken laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review