Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Hugo

Badkamer renovatie
Geverifieerde klant

Professioneel.

Correct, proper, vriendelijk en discreet. Het afgeleverde werk is navenant en sneller klaar dan verwacht.
Heel schappelijke prijs. Factuur gelijk aan de offerte. Géén voorschot.
Een echte aanrader.

Uitgevoerd op 12-06-2024

Martens

Badkamer renovatie
Geverifieerde klant

Renovatie badkamer

Jan contacteerde ons na onze aanvraag hier op dit platform. Het was een vlot en snel contact. Na een fijne offerte gingen we met ba-dréno in zee. Alles ging heel gemakkelijk. Zelfs toen er toch nog grotere structurele problemen in onze badkamer bleken, werd er zonder morren meer tijd vrij gemaakt en alles werd zeer goed aangepakt. Ook over de werkman Otgoo zijn wij heel erg tevreden. Echt een zeer goede vakman! Wij raden dit bedrijf zeker aan!

Uitgevoerd op 14-05-2024

Frank

Badkamer renovatie
Geverifieerde klant

Nooit gezien

Is nooit komen opdagen op zijn afspraak met ons

Uitgevoerd op 28-02-2024

Luis

Badkamer renovatie

T.K.C TECHNIQS

Geverifieerde klant

Very Bad experience

Very bad experience, liars, not punctual, work that was supposed to finish in 2 weeks, started on 01/08/2024 and has not yet finished, serious execution flaws such as installing a toilet 15 cm higher than the normal height which is of 40 cm, installation of the wrong shower tray including the color that should have been white and they installed yellow, walls out of square, incorrectly placed mosaics, errors in drilling to place bathroom furniture and they do not want to rectify the error, in short a real catastrophe.

Uitgevoerd op 13-02-2024

Anthony

Badkamer renovatie
Geverifieerde klant

Renovatie kleine badkamer

Alleen maar positieve commentaar over Ba-Dréno, en meer specifiek over het contact met Jan! Van Offerte tot oplevering is alles heel vlot en duidelijk verlopen. Jan was heel open en concreet in zijn communicatie wat in een renovatie alleen maar voordelig is. Bij de voorbereiding en tijdens de werken was hij meedenkend en flexibel. Het was voor mij een zorgeloze renovatie waarbij ik kon vertrouwen op vakmanschap. Ik ben zeer tevreden van het eindresultaat, en dat allemaal (niet onbelangrijk) voor een zeer goede prijs waar bijna geen concurrenten onder kunnen. Dankuwel!

Uitgevoerd op 07-12-2023

Samira

Badkamer renovatie
Geverifieerde klant

Zeer tevreden

Top gasten wisten wat ik wil
Zeer mooi en netjes gewerkt
Zeer aan te raden voor de genen die wat willen verbouwen

Uitgevoerd op 29-11-2023

Karel

Badkamer renovatie

Badkamer!!

Super werk geleverd … vakman met ervaring en denkt mee met klant!
Heel tevreden met stip tijd & netheid!
Zeker een aanrader…

Dankjewel Jp Technics

Uitgevoerd op 27-10-2023

Katrine

Badkamer renovatie
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Zeer tevreden en erg professioneel

Het werk is zeer goed uitgevoerd. De communicatie over alles was zeer goed en de service voor alles op tijd te krijgen was erg fijn. Desco leverde niet alles zoals afgesproken maar Ba-dreno deed zn best om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen. Heel tevreden !

Uitgevoerd op 12-10-2023

Steven

Badkamer renovatie
Aanbevolen door klant

Zeer nauwkeurig en erg behulpzaam.

Het werk is zeer netjes uitgevoerd. Zijn ook iets vroeger begonnen dan voorzien. Heeft ons constant op de hoogte gehouden tijdens de werken. Heel professioneel en streeft altijd naar perfectie. Wij zijn zeer tevreden!!

Uitgevoerd op 18-09-2023

Koen

Badkamer renovatie
Aanbevolen door klant

Vriendelijk ,correct werk

Vriendelijk ,correct werk , wel iets langer over gedaan dan voorzien. Maar wel goede afwerking ,prijs/kwaliteit

Uitgevoerd op 13-12-2022

Sam

Badkamer renovatie
Aanbevolen door klant

Zeer Tevreden

Alles vanaf afspraak met de zaakvoerder tot opvolging en afwerking zeer professioneel uitgevoerd en elke dag opgevolgd door de projectleider Jan die ons van de eerste dag begeleide met de afpraken die hij maakte bij Desco en Azuleo en ons bijstond in de juiste Keuzes te maken.
Elke dag werd alles netjes opgekuist zeer leuk om s'avonds van je werk thuis te komen!

Uitgevoerd op 10-04-2023

Alain

Badkamer renovatie
Aanbevolen door klant

Goede service

In tegenstelling tot andere recensies, ervaar ik wel een goede service. Werd via telefoon snel ingelicht over de mogelijkheden, waarna we een afspraak hebben vast gelegd.

Uitgevoerd op 10-11-2022

Filter reviews