Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Brian

Alarm & beveiliging
Aanbevolen door klant

Ik had een paar offertes vergeleken

Goed geïnformeerd bij offertegesprek. Netjes en goed afgewerkt. Heel tevreden.

Uitgevoerd op 08-01-2021

Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Alles is volgens afspraak verlopen en netjes afgewerkt

Uitgevoerd op 07-05-2020

Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Zeer tevreden, professioneel advies

Nam de tijd om al mijn vragen te beantwoorden (en dat waren er best wat). Stipt en komt afspraken na. Werkt zeer proper, alles is tip top bij vertrek. Correcte prijs.

Uitgevoerd op 22-05-2020

Carl

Alarm & beveiliging

niet meer tevreden

installatie van 2014 heeft goed gewerkt tot een paar maanden geleden toen de app van Securitas niet meer werkte. Ik heb ze verwijderd en terug geïnstalleerd maar mocht niet baten. Onderhouds man van AJG is langs geweest maar krijgt het probleem niet opgelost.

Uitgevoerd op 15-06-2014

Yasmina

Compleet alarmsysteem particulier
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Zeer tevreden.Aan te bevelen.Dank.

Ik kreeg het juiste advies. Correcte prijsberekening. Zeer snelle uitvoeringsdatum, praktisch geen wachttijd. Zeer professionele installateur en heel netjes afgewerkt. Goede uitleg. Zeer functioneel. Top !

Uitgevoerd op 20-12-18

David

Alarm & beveiliging
Aanbevolen door klant

eerlijk ,vriendelijk ,behulpzaam,

Heeft advies op maat en luistert wat de klant wil en zadel de klant niet op met méér producten dat hij nodig geeft

Uitgevoerd op 10-12-18

Marina

Compleet alarmsysteem particulier
Aanbevolen door klant

Super tevreden klant!

Prachtig werk afgeleverd, goede uitleg gekregen, alle afspraken nagekomen. Ook werd er altijd met een stofzuiger gaten in de muur geboord + alles netjes opgeruimd wanneer het werk klaar was. Ook een mooie opleiding voorzien in de prijs, wat belangrijk was voor mij omdat ik nog nooit camera's en alarm had gehad! Alles werkt super en ik kan er ook mee werken.
Dikke pluim voor Kenneth en Glenn

Uitgevoerd op 20-11-18

Jasper

Compleet alarmsysteem zakelijk
Aanbevolen door klant

Vlotte werking

Vlotte werking

Uitgevoerd op 05-10-18

Matthias

Alarm & beveiliging
Aanbevolen door klant

Dé referentie in beveiliging!

Na uiterst professionele begeleiding omtrent het te plaatsen systeem werden de werken stipt, verzorgd en met uiterste precisie uitgevoerd en dit alles voor een meer dan correcte prijs!

Uitgevoerd op 03-07-18

Rita

Compleet alarmsysteem particulier
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden en proper!

Heel tevreden met het alarm systeem! Arne en Randy hebben dat heel goed gedaan.
Het verkoopsgesprek van fazeli was echt top!

Uitgevoerd op 13-04-18

Mieke

Camerabeveiliging zakelijk
Aanbevolen door klant

Prijs kwaliteit een topper

Zeer tevreden over de kwaliteit alsook tevreden over de medewerkers die de installatie uitvoeren, stipt, vlot en discreet.

Uitgevoerd op 27-02-18

Cindy

Alarm & beveiliging
Aanbevolen door klant

uitstekende service ,scherpe prijs

Geeft de juiste advies , werken zeer professioneel uitgevoerd , neemt de nodige tijd om uit te leggen tijdens de installatie , komt afspraken na en verwittigd ook op voorhand de dag van installatie voor tijd aankomst en de prijs is zeer scherp.

Uitgevoerd op 12-12-17

jan

Alarm & beveiliging
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

gewerkt volgens de afspraak.

Werk werd verzorgd uitgevoerd.zeer degelijke uitleg. Een 👍 voor giovanni en michiel. Ook voor Pascal Dumon een pluim.

Uitgevoerd op 11-01-18

Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

zeer tevreden

alles was heel goed niks op aan te merken .Ik ga het zeker voort vertellen en mond reclame is de beste.

Uitgevoerd op 23-11-2017

Jan

Alarm & beveiliging
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Aangenaam contact, degelijke indruk

Accurater advies tgo de concullega's

Uitgevoerd op 30-10-2017

Dirk

Compleet alarmsysteem particulier
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Deskundig en volgens afspraak

Zeer goed advies, verstand van zaken, snelle respons, stipte afspraken en professionele installatie.

Uitgevoerd op 14-10-2017

Andre

Alarm & beveiliging
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

zeer tevreden

Correcte uitleg, netjes afgewerkt

Uitgevoerd op 16-08-2017

Eveline

Alarm & beveiliging
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Snel en professioneel

Toffe mensen die professioneel werken. Altijd snel reactie op vragen en een snelle installatie van het systeem. Het systeem kan je uitbreiden naar al jouw behoeften.

Uitgevoerd op 18-07-2017

Dagmar

Alarm & beveiliging

DM SECURITY

Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Duidelijk advies en zeer correct!

Heel duidelijk advies gekregen op voorhand. Zeer correcte prijs en prima uitvoering van de werken, volledig volgens afspraak.

Uitgevoerd op 07-07-2017

Danny

Alarm & beveiliging
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Een goed bedrijf met toffe mensen

Een bedrijf met kennis van de zaak en die zijn afspraken na komt daar ben ik tevreden van en raad dit dan ook iedereen aan .

Uitgevoerd op 27-04-2017

Patrick

Alarm & beveiliging
Aanbevolen door klant

postitief

tevreden zeker een aanrader !!

Uitgevoerd op 12-04-2017

Jo

Alarm & beveiliging
Aanbevolen door klant

Topteam AJG: proffesioneler, stipt!

Wij zijn zéér tevreden van het volledige team van AJG!!!
We hebben een correcte en scherpe prijs met heel goede service gekregen van Joël, Iedereen is vriendelijk en klantgericht.
De Installateur (Randy) was ook héél vriendelijk en proffessioneel!
Over de hele lijn een aanrader voor iedereen!
Groeten
Jo & Jobien

Uitgevoerd op 24-03-2017

Bemus

Alarm & beveiliging
Aanbevolen door klant

besteld en binnen de week geplaatst

alles is proper geplaatst en zeer snel

Uitgevoerd op 07-03-2017

Diederik

Alarm & beveiliging
Aanbevolen door klant

Vakmannen

Kregen verschillende beveiligingsfirmas over de vloer. Sommigen daarvan zijn totaal niet te vertrouwen. Heel erg opletten met sommige firma's, wat ze vertellen klopt niet met de algemene voorwaarden. Eenmaal dat duidelijk was, werd het kiezen van het systeem (in ons geval Jablontron). En dan kiezen voor een oplossing. Deze systemen zijn zo uitgebreid geworden dat de installatie op zich echt maar de laatste stap is. Het advies en overleg met AJG was top. De installatie was correct.

Uitgevoerd op 15-02-2017

Dirk

Alarm & beveiliging
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

SUPER tevreden over AJG-systems

Ik had een 4-tal bedrijven gecontacteerd ivm een nieuwe alarminstallatie voor onze woning. Van deze 4 was AJG-systems diegene waarvan ik het best en het snelst antwoorden kreeg op al mijn vragen. Ook additionele vragen die ik na het bezoek van de "Verkoper" via e-mail doorstuurde werden allen zeer snel en zeer duidelijk beantwoord. Dit stond in groot en schril contrast met de "opvolging" van de 3 andere firma's. Wat de prijs betreft waren alle 4 de offertes van dezelfde grootte orde. AJG-systems was dan misschien niet de goedkoopste, maar procentueel waren ze maar een paar percentjes duurder dan de goedkoopste, dus was de beslissing snel genomen gezien de veel "grotere klantvriendelijkheid" en "veel betere opvolging van het dossier en de offerte". finaal was ik nadien ook heel tevreden over de oplevering en installatie. Deze werd heel netjes, op tijd en heel professioneel uitgevoerd. Nadien heb ik nog 2 maal een paar vragen gehad over een paar onduidelijkheden en een klein probleempje met de installatie, maar ook deze vragen/problemen werden allen heel keurig binnen 1 werkdag ( eigenlijk zelfs binnen een paar uur ) beantwoord en opgelost. Samenvattend mag ik zeggen dat ik HEEL tevreden ben over mijn keuze voor AJG-systems.

Uitgevoerd op 28-12-2016

Kamiel

Camerabeveiliging woonhuis

Argus Alarm Group

Aanbevolen door klant

zeer tevreden

zeer professioneel uitgevoerde werken en correcte afspraken

Uitgevoerd op 02-02-2017

Karel

Compleet alarmsysteem zakelijk

Argus Alarm Group

Aanbevolen door klant

Perfecte uitvoering

Zeer goede begeleiding van ons totaalproject beveiliging. Zeer meedenkend en flexibel.

Uitgevoerd op 01-02-2017

Rita

Compleet alarmsysteem particulier

Argus Alarm Group

Aanbevolen door klant

Zeer tevreden en goeie service !

Werken werden perfect uitgevoerd. Zeer goeie en vriendelijke technieker. Werkt perfect en netjes.

Uitgevoerd op 01-02-2017

Josepjhine

Alarm & beveiliging
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

tevreden

Alle afspraken netjes na gekomen

Uitgevoerd op 09-11-2016

Jeannine

Alarm & beveiliging

Alco Security nv.

Aanbevolen door klant

Veiligheid & betrouwbaar

Zeer goed advies. Professioneel personeel dat altijd vriendelijk en behulpzaam is.
Klant is koning, stiptheid en nauwkeurigheid. Hierbij kan ik Alco Security ten zeerste aanbevelen.

Uitgevoerd op 05-04-2016

Filter reviews

Voeg je review toe

Heb je werken laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review