Loading...

À propos de B-Energetics

Partenaire premium

Uw woning is een totaalplaatje, dus verdient de renovatie ervan een totaalaanpak. B-Energetics is graag de partner die uw renovatiewerken van a tot z coördineert, met bijzondere aandacht voor energie-efficiëntie. Het resultaat? Een perfect afgewerkt en – in alle opzichten – energierijker pand.

Van dat streven naar innovatie heeft B-Energetics zijn missie gemaakt. Daarom maken wij elke dag werk van de meest geavanceerde oplossingen voor problemen met isolatie, vocht en ventilatie, of dak- en gevel.

Ook onze adviseurs investeren dagelijks in opleidingen om helemaal mee te zijn met de nieuwste technieken. Zo beschikken we ook over verschillende renovatie-coördinatoren die jouw totaalrenovatie perfect kunnen begeleiden.

Remarques

Partenaire premium
Partenaire recommandé
de Solvari
14.900+
demandes traitées
Vérifié
par Solvari
Depuis 2020
partenaire Solvari
Disponible
pour la discussion en ligne
16-25
employés
Depuis 2015
inscrit à la Banque-Carrefour des Entreprises

Conditions

Garantie proposée

Review (1)

Alain

Isolation du sol
Client vérifié

Isolation du vide ventilé (Kruipkelder) - 16 cm - réalisée en Oct 2023

Expérience très positive. La gestion de ce projet par B-energetics était excellente (timing, contacts, explications, réalisation...)
Le résultat: nous sommes le 20 Février 2024, donc nous avons pu profiter de cette isolation pendant les mois froids de cet hiver et les résultats sont là en terme de réduction de consommation gaz-chauffage. En plus cela nous a donné un niveau de confort supérieur à nos attentes.

Travaux réalisés le 20-02-2024