Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Voeg je review toe

Heb je werken laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review

Thierry Olbrechts

Zonnepanelen installeren

Zeer tevreden

Alles perfect tot nu toe, goede prijs naukeurig werk, en aangename contacten

Uitgevoerd op 15-11-2016

Koen van Tilborg

Spouwmuurisolatie

Snelle levering

Ik kreeg een goede toelichting

Uitgevoerd op 15-11-2016

Eric De Bruyne

Dakisolatie

ERIK ISO-INJECT bvba

Zeer tevreden.

Werken werden zeer netjes en verzorgd uitgevoerd.
Deel van de isolatie diende van de buitenkant via het pannendak uitgevoerd te worden dmv openingen onder de pannen in het onderdak. Hier werden gaten in geboord die na het isoleren weer netjes werden gedicht. Ook de grote driehoekige ruimte achter de opstaande wanden in de slaapkamers boven werden volledig opgevuld met isolatie.

Uitgevoerd op 14-11-2016

Luc Bollaert

Zonnepanelen installeren

Zeer tevreden

Alles volgens afspraak verlopen goede medewerkers zelfs als ze even goed Vlaams spraken als ik Engels. Allen vriendelijk ook aan de telefoon.
Zal zelf reclame maken.

Uitgevoerd op 11-11-2016

Josepjhine Vonck

Alarm & beveiliging

tevreden

Alle afspraken netjes na gekomen

Uitgevoerd op 09-11-2016

Peter Valck

Zonnepanelen installeren

Uiterst tevreden klant!

Kreeg goed en correct advies, de installatie werd verder uitgevoerd zoals afgesproken. De installatie is zeer goed uitgevoerd en ben er heel tevreden van.
Heb hen ondertussen ook aanbevolen bij familie.

Uitgevoerd op 06-11-2016

Hugo Vernaillen

Zonnepanelen installeren

Zeer tevreden.

Goed advies. Werken professioneel en correct uitgevoerd. Afspraken worden correct uitgevoerd en goed opgevolgd.

Uitgevoerd op 05-11-2016

Veronique Fraeyman

Dakisolatie

Correcte firma met proper werk!

Zeer correcte firma.
Dsisolatie werkt zeer vlot en komen gemaakte afspraken na.
De zaakvoerder is tevens de uitvoerder. Hij is zeer vriendelijk en werkt verzorgt.

Zeker een aanrader!

Uitgevoerd op 02-11-2016

Phara Moens

Ramen en deuren

Van Pellicom NV

Een echte aanrader !!!

Na een goed vergelijk, waar uiteraard de prijs ook belangrijk is, hebben we voor Van Pellicom gekozen. Ze hebben de werken nu uitgevoerd en wij zijn zeer tevreden.

Alvast bedankt aan Van Pellicom

Uitgevoerd op 31-10-2016

Silvia J

Dakisolatie

Carjo

Planning is een ramp

De dakwerken werden steeds uitgesteld en er werd reeds een veel te groot voorschot betaald, maar er werden nog steeds geen beloofde werken uitgevoerd met als gevolg torenhoge stress , bijkomende kosten voor de gemeentelijke vergunning en telkens het opnieuw huren van parkeerborden

Uitgevoerd op 27-10-2016