Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Voeg je review toe

Heb je werken laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review

Noel Delanghe

Zonnepanelen installeren

ACR energie bvba

Ben tot nu zeer teveden .

De afspraken zijn volledig nagekomen en goed geplaatst.Van de plaatsing van de omvormer ben ik heel tevreden van de elektricien(een zeer bekwaam persoon).

Uitgevoerd op 14-12-2016

Roos Decraene

Spouwmuurisolatie

Tant EnergySolutions

Correcte afspraak en uitvoering

Sedert Tant onze muren isoleerde hebben we warmer in de winter en aangenaam frisser in de zomer.
In combinatie met nieuwe ketel is ons verbruik met 40% gedaald. Ze was een foutgelopen bestelling doch zeer correct rechtgezet.

Uitgevoerd op 07-12-2016

Lily Aendekerk

Cv-ketel installeren of vervangen

Aangename persoon, eerlijk ,correct

Zeer correct, zeer vriendelijk ,eerlijke prijs !

Uitgevoerd op 06-12-2016

Lieve Aegten

Vloerisolatie

Nauwkeurig .proper.vriendelijk.

Zeker aan te bevelen.

Uitgevoerd op 01-12-2016

Frank Uyttenhove

Ramen en deuren

WINDOW STYLE

Onbetrouwbaar

Wacht al 8 maanden op afwerking tot hiertoe nog geen teken van leven

Uitgevoerd op 21-11-2016

Antoine Van de Weghe

Kruipkelderisolatie

Alles volgens afspraak en perfect.

Van de verkoper kreeg ik zeer goed advies en van de de mensen op de werf werd het werk perfect en volledig naar wens uitgevoerd.

Uitgevoerd op 21-11-2016

Eric Bleyaert

Vochtbestrijding

Zeer tevreden

Professioneel

Uitgevoerd op 21-11-2016

Sven De Schryver

Zonneboiler plaatsen of vervangen

Tant EnergySolutions

Tevreden !

Wij kregen goed advies zowel voor CV, zonneboiler als warmtepomp. Onze oude CV-ketel had het laten afweten, daarom heeft Tant ons voorrang gegeven om de nieuwe installatie zo snel mogelijk te installeren (misschien in het nadeel van anderen, waarvoor onze excuses ). De warmtepomp was eerst nog niet meegeleverd maar de oorzaak bleek bij de logistiek van Daikin te liggen en niet bij Tant. Deze werd dan 2 weken later geleverd en geplaatst.

Uitgevoerd op 16-11-2016

Omer De Vuysdere

Cv-ketel installeren of vervangen

Tant EnergySolutions

Super vakmannen,

Klasse vakwerk

Uitgevoerd op 16-11-2016

Guido Vinck

Zonneboiler plaatsen of vervangen

Tant EnergySolutions

Simply the best!

Vanaf het eerste contact met prijsofferte tot de laatste fine tuning met de vingertop was het aangenaam professioneel handelen met de firma Tant. Was het bij alle firma's maar zo!

Uitgevoerd op 16-11-2016