Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Over welk project wil je beoordelingen lezen?

9
Prijs/kwaliteit
2
Service

Triestig verloop

Bij aanvang was alles ok. Tot we vaststelde dat we geen recht hebben op de premie van de overheid. Dit was thans per mail bevestigd door vertegenwoordiger ( met 5 jaar ervaring ). Nadien krijg je de volle lading over je door de planner. Al een geluk dat we het op mail hadden staan en hebben we een kleine ( minder dan de helft van de premie ) gecompenseerd gekregen.
Het ergste van al is dat men niet menselijk handelt en dat de gene die de fout gemaakt heeft ( de vertegenwoordiger ) niets meer heeft laten horen. Zelfs geen sorry.

Uitgevoerd op 16-09-2016

9
Prijs/kwaliteit
9
Service

'n Zeer tevreden klant.

Ik ben een zeer tevreden klant.

Uitgevoerd op 13-09-2016

Iso-paint Lauvic

8
Prijs/kwaliteit
9
Service

klantvriendelijk,flexibel

Werken zijn goed uitgevoerd en binnen de tijd.
Onze Energie premie hebben we snel ontvangen dankzij Stéphane

Uitgevoerd op 12-09-2016

1
Prijs/kwaliteit
1
Service

bedrieglijk in alle vorm!

Verkocht me een nieuwe hydrokachel, waar een wettelijke garantie van 2 jaar bijhoort. Kachel heeft precies 1 week gewerkt toen de problemen begonnen. Rechter verklaarde onze eis gegrond, kachel moest vervangen worden en schadevergoeding betaald. Nu 4 jaar verder wachten we nog steeds op de uitvoering van het arrest, want Kempske was zo slim om z'n bvba op te doeken! Hij speelt de zwarte piet door aan Girretz, die op zijn beurt ook in faling gaat. De schade bedraagt 9000,-€! Hopelijk krijgt iemand dit te lezen? Goede raad: blijf er weg of ge zijt bedrogen!

Uitgevoerd op 19-08-2016

9
Prijs/kwaliteit
10
Service

Ben zeer tevreden

Goede informatie over werking van zonnepanelen met de nodige beschrijving in het pakket dat werd aangeboden.

Uitgevoerd op 08-08-2016

Solidus Ramen-zonwering-rolluiken

8
Prijs/kwaliteit
1
Service

Meer dan ontgoocheld !

Na de laatste opmeting op 14 mei 2016 werd beloofd de werken te starten in de eerste week van juli voor het bouwverlof. Werk is nog steeds niet opgeleverd op 4 augustus 2016. Afspraken zijn niet nagekomen! Aannemer is nu bezig voor isolati en nu zijn er problemen voor voorziening ramen en zonnenscherm. Firma failiiet???? Voorschot van 2900 euro betaald en firma niet bereikbaar en geen nieuws. Onderussen vernomen dat de firma bescherming tegen schuldeisers heeft aangevraagd. Waar staan wij nu???? Nergens

Uitgevoerd op 04-08-2016

9
Prijs/kwaliteit
9
Service

Professionele uitvoering

Hier even mijn ervaring met de firma Durasun.

Er is iemand langsgekomen voor een persoonlijk adviesgesprek. Dit bleek de zus van de zaakvoerder te zijn. Erg professionele uitleg gekregen. Hierna wel enkele dagen moeten wachten op onze offerte. Goede prijs ontvangen vergeleken met onze andere offertes.

De plaatsing werd binnen de drie weken na ons voorschot uitgevoerd. De zaakvoerder zelf is onze installatie komen plaatsen. Ze werken ook met een vaste onderaannemer. Eerst werd nog even overlopen wat er juist ging gebeuren (bv keuze uit verschillende kleuren kabelgoot). De installatie werd heel zorgvuldig uitgevoerd. Alles werd netjes afgewerkt en proper achter gelaten.
Na de keuring hebben we alle nodige documenten van hun ontvangen.

Samengevat zijn wij erg tevreden over hun informatie bij het plaatsbezoek als de uitvoering van de werken zelf.

Uitgevoerd op 01-08-2016

8
Prijs/kwaliteit
9
Service

zeer tevreden

goede uitleg met ervaren verkoper. correcte offerte gekregen met een paar kleine wijzigingen en extra werk MAAR ZONDER MEERPRIJS!

Uitgevoerd op 22-07-2016

Tant EnergySolutions

1
Prijs/kwaliteit
1
Service

Zeer ontevreden

Alles is zeer mooi voorgesteld tot de betaling van de zonneboiler gedaan is. Vanaf het moment dat de betaling gedaan is er geen enkele communicatie meer vanuit het bedrijf. Bij navraag scheept men mij af en tot op heden heb ik geen goederen ontvangen. De betaling is bijna 2 maand geleden gebeurd, terwijl er in het contract staat dat de levering 5 dagen na betaling zal gebeuren!

Uitgevoerd op 20-07-2016

8
Prijs/kwaliteit
8
Service

Stipt proper vriendelijk

Zullen na 1 jaar kunnen zeggen of wij een goed advies kregen !!!!!!

Uitgevoerd op 18-07-2016