Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Diederik

Alarm & beveiliging
Aanbevolen door klant

Vakmannen

Kregen verschillende beveiligingsfirmas over de vloer. Sommigen daarvan zijn totaal niet te vertrouwen. Heel erg opletten met sommige firma's, wat ze vertellen klopt niet met de algemene voorwaarden. Eenmaal dat duidelijk was, werd het kiezen van het systeem (in ons geval Jablontron). En dan kiezen voor een oplossing. Deze systemen zijn zo uitgebreid geworden dat de installatie op zich echt maar de laatste stap is. Het advies en overleg met AJG was top. De installatie was correct.

Uitgevoerd op 15-02-2017

Dirk

Alarm & beveiliging
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

SUPER tevreden over AJG-systems

Ik had een 4-tal bedrijven gecontacteerd ivm een nieuwe alarminstallatie voor onze woning. Van deze 4 was AJG-systems diegene waarvan ik het best en het snelst antwoorden kreeg op al mijn vragen. Ook additionele vragen die ik na het bezoek van de "Verkoper" via e-mail doorstuurde werden allen zeer snel en zeer duidelijk beantwoord. Dit stond in groot en schril contrast met de "opvolging" van de 3 andere firma's. Wat de prijs betreft waren alle 4 de offertes van dezelfde grootte orde. AJG-systems was dan misschien niet de goedkoopste, maar procentueel waren ze maar een paar percentjes duurder dan de goedkoopste, dus was de beslissing snel genomen gezien de veel "grotere klantvriendelijkheid" en "veel betere opvolging van het dossier en de offerte". finaal was ik nadien ook heel tevreden over de oplevering en installatie. Deze werd heel netjes, op tijd en heel professioneel uitgevoerd. Nadien heb ik nog 2 maal een paar vragen gehad over een paar onduidelijkheden en een klein probleempje met de installatie, maar ook deze vragen/problemen werden allen heel keurig binnen 1 werkdag ( eigenlijk zelfs binnen een paar uur ) beantwoord en opgelost. Samenvattend mag ik zeggen dat ik HEEL tevreden ben over mijn keuze voor AJG-systems.

Uitgevoerd op 28-12-2016

Philippe

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Zeer tevreden

3 weken na bestelling werden ze geplaatst, zeer professioneel gedaan. Prima opvolging vanuit de backoffice, verkoper had niet gezien dat we geen terugdraaiende meter hadden, 1 simpel mailtje en hebben de nodige acties uitgezet om dit recht te zetten.

Uitgevoerd op 16-02-2017

Kathy

Dakwerken

Vanwynsberghe Pascal bvba

Aanbevolen door klant

Zeker aan te raden bedrijf.

De offerte was niet de goedkoopste maar het werk is perfect uitgevoerd.
Vandaar een 8 voor prijs:kwaliteit.

Uitgevoerd op 25-01-2017

Ed

Keuken renoveren

Qrenoo

Onbetrouwbaar, levert niet

QRenoo, en de zaakvoerder LG, maken goedkope offertes voor keukenrenovaties. Voor er "besteld" wordt, wordt er offerte gemaakt en opgemeten. Na betaling van 10 + 40% voorschot wordt er besteld. Echter de zaakvoerder en medewerkers verzinnen allerlei verhalen en leveren niet. Reeds vele gedupeerden, en reeds meerdere aangiften tegen LG en QRenoo

Uitgevoerd op 20-02-2017

Kris

Gyprocwerken
Aanbevolen door klant

Komt afspraken na!

Werken mooi uitgevoerd zoals afgesproken !

Uitgevoerd op 20-02-2017

Dirk

Gyprocwerken

Qrenoo

NIET IN ZEE MEE GAAN

Deze aannemer licht mensen op en verdwijnt met hun voorschot . OOK DE MIJNE

Uitgevoerd op 20-02-2017

Hypolite

Zonnepanelen installeren

Elektrix bvba

Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Professioneel uitgevoerd!!!

Zeer tevreden over contact met deze firma.

Uitgevoerd op 17-02-2017

danny

Zonnepanelen installeren

Tant EnergySolutions

Geverifieerde klant

komt afspraak niet na

onbeleefd en onbeschoft

Uitgevoerd op 18-02-2017

Aanbevolen door klant

Simpelweg TOP!!! Beste aannemer!!

Vanaf de eerste kennismaking wisten mijn man en ik dat EPDM Solutions de firma was waar wij mee zouden samenwerken voor de dakwerken! En eenmaal de offerte ondertekend was, werd ons voorgevoel bevestigd: dit is werkelijk een topfirma die al wat ze beloven ook daadwerkelijk nakomen!! Ik zou de firma bij iedereen aanraden want het totaalplaatje klopt, iets wat niet makkelijk te vinden is de dag van vandaag! Superfirma!!

Uitgevoerd op 13-01-2017

Christian

Vochtbestrijding
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden van service en werken

Bij het eerste gesprek al een zeer goede indruk. De werken zijn efficiënt en zeer goed uitgevoerd. Als je extra vragen of opmerkingen heeft kan je altijd iemand bereiken die je de nodige informatie of hulp geeft. Ik kan alleen maar aanraden om met P&N Bouw samen te werken.

Uitgevoerd op 17-02-2017

Edgard

Dakisolatie
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Kwaliteit honderd procent afgewerkt

Komen 100 procent hun afspraak na:
- gebruikte materialen;
- zeer goede afwerking;
- vragen per afgewerkt dak te komen kijken voor de tweede isolatielaag wordt aangebracht, zo kan als er opmerkingen zijn bijgestuurd worden;
- alles wordt uitgevoerd naar de verwachtingen van de klant;

Uitgevoerd op 09-01-2017

Dirk

Keuken renoveren

Qrenoo

NIET IN ZEE MEEGAAN

deze persoon is gaan vliegen met mijn voorschot en ik zit zonder keuken
ER ZIJN VERSCHILLENDE GEDUPEERDEN

Uitgevoerd op 16-02-2017

Monique

Vochtbestrijding
Aanbevolen door klant

proficiat , zeer goed gewerkt

“Zeer correcte firma . Van A tot Z professionals met een passie voor hun vak. Ook de uitvoerders waren allemaal Nederlandstalig en mensen van bij ons. Het was een aangename samenwerking met deze firma. Het prijsverschil met andere firma’s was het dan ook meer dan waard. Deze firma is echt aan te raden

Uitgevoerd op 14-11-2016

D

Keuken renoveren

Qrenoo

Niet.in zee mee gaan

De zaakvoerder is verdwenen met mijn voorschot van mijn keuken en stiurd zijn kat. Dit meldt ik ter bescherming van de consument. Er is aangifte gedaan

Uitgevoerd op 15-02-2017

Johan

Zonnepanelen installeren

Ecomatix-Feys bvba

afrekening niet volgens afspraak

Voor een offerte moet je betalen ( krijg je later terug ), maar na deze professionele offerte komen na de plaatsing extra toeslagen, zoals een werker op hoogte. Werken worden ook niet door deze firma gedaan maar door een onderaannemer die degelijk werk levert.

Uitgevoerd op 11-02-2017

Yves

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Verisol is een aanrader!

Zeer professionele uitleg en nauwkeurig omschreven prijsofferte gekregen, vermogensopbrengst heel realistisch opgesteld, werken nog voor de afgesproken termijn perfect uitgevoerd, firma werkt met de betere (beste?) producten en toch heel concurrentiele prijs. Daarom door deze firma nu ook warmtepompboiler laten plaatsen.

Uitgevoerd op 10-02-2017

Lien

Vochtbestrijding
Aanbevolen door klant

Vlugge, vriendelijke service

Jongstleden is er bij mij thuis, werken uitgevoerd door de firma P&N.
Vele firma's wilden dit werk niet doen omdat het ging om een heel klein herstel, namelijk opkomend vocht links en rechts aan de inkom. Of ze wouden het doen tegen woekerprijzen. Tot P&N aan de deur kwam. De prijs was zo laag toch zeer correct. Ze werken met professionele producten. En zelfs de afwerking namen zij zich op hen.
Heel beleefd en zeer punctueel hebben zij mijn muren afgekapt, behandeld, gemorteld met de nodige producten en als kers op de taart afgewerkt met pleister.
Dit alles aan een bespottelijke prijs.
Zij hebben bewezen dat zelfs kleine werken uitgevoerd kunnen worden zonder het probleem uit te vergroten.
Ik ben P&N zeer dankbaar voor het werk in de menselijkheid die ze aan de dag hebben gelegd voor mij. Een alleenstaande vrouw. Want geef toe hoeveel maken er geen misbruik om juist ons, alleenstaande vrouwen er door te trekken.
Ik heb een beperking en ook mijn keuken moet verbreed worden. Ik weet nu wie P&N is. Een ander bedrijf komt niet meer aan de orde.
Bedankt!

Uitgevoerd op 08-02-2017

L.

Zonnepanelen installeren

Eco-Degelek

Geen zaken mee doen, is riskant

Werkte ook in NEDERLAND maar laat nu niets meer van zich horen.
Diverse mails gestuurd, maar geen enkele reactie ontvangen.
1 paneel geeft 30% en 1 paneel geeft 60% opbrengst
Dus de beloofde garantie 25 jaar, is nu niets meer waard.

Uitgevoerd op 07-02-2017

Roxanne

Pleisterwerk
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden!

Prachtig uitgevoerd, en dat in een zeer moeilijke ruimte (oude oneffen muren, tongewelf, vele hoekjes en kantjes). Ze hebben er ongeloofelijk veel tijd ingestoken en het resultaat prachtig. En dit alles voor een zeer goede prijs en volgens afgesproken planning.

Uitgevoerd op 07-02-2017

Roxanne

Vochtbestrijding
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden!

Goed advies, zowel voor als na de oplevering. De werken werden goed uitgevoerd volgens afspraak en planning. De werf werd weer netjes achtergelaten.

Uitgevoerd op 07-02-2017

Roxanne

Aanleg Terras
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden!

Goed werk geleverd bij de heraanleg van een deel van een bestaand terras. Het was zeker geen eenvoudige klus met de vele hoekjes en kantjes, maar alles werd zo goed al mogelijk opnieuw aangelegd. De werf werd proper terug achter gelaten.

Uitgevoerd op 07-02-2017

Arjan

Ramen en deuren

Raamvisie

Aanbevolen door klant

mooi werk geleverd

Zeer duidelijk. Alles op papier en mooi afgewerkt

Uitgevoerd op 07-02-2017

Kris

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Top

goed advies en goede service

Uitgevoerd op 05-02-2017

Katrien

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Alles naar wens

Ben zeer tevreden over zonnepanelen . En plaatsing . Ook nadien bij keuring de nodige steun gekregen .laat de zon nu maar schijnen .

Uitgevoerd op 05-02-2017

benny

Schrijnwerken
Aanbevolen door klant

Een betrouwbaar vakman

Heel tevreden van het
Snel en goed uitgevoerd.
Afspraken werden goed nagekomen in vol vertrouwen.

Uitgevoerd op 05-02-2017

nick

K-Stove

Aanbevolen door klant

Aanrader, veel goedkoper verwarmen.

Ik heb een pelletkachel gekocht bij K-stove. Scherp geprijsd en kwalitatief goed. Binnen 1 tot 2 uur was hij geplaatst en gaf hij al de eerste warmte af. Aanrader. Met deze pelletkachel bespaar ik jaarlijks 1500m3 gas, is het snel warm en geeft het veel gezelligheid in huis.

Uitgevoerd op 03-02-2017

Sigi

Ramen en deuren

Koenig ramen en deuren

Onbetrouwbaar en slecht materiaal!

Veiligheidsglas besteld en betaald maar niet geleverd pas na klacht vervangen. Schuco schuifraam besteld en deels betaald maar heel goedkope, gebarsten schuifraam geplaatst.
Werd gecrediteerd onder voorwaarden dat we de klachten zouden intrekken. Wachten nog steeds op ons geld. is gestar in februari 2016.
Betaal aub geen voorschotten maar dan zullen ze onmiddellijk je dossier blokkeren en dreigen met een deurwaarder die nooit komt!!! Alle bewijzen op mail!

Uitgevoerd op 29-01-2017

Marie-Agnes

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Professioneel, goede service

Werk is netjes afgewerkt, volgens afspraken. Goede service na verkoop. Zeer goed rendement van de zonnepanelen.. dus correcte plaatsing ervan.

Uitgevoerd op 27-01-2017

Marijn

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

professionele vakmannen

K&N heeft alle technieken en sanitair bij ons geplaatst, o.a. 26 zonnepanelen netjes op het plat dak geplaatst op railsysteem. Beloofde opbrengst in 2016 ook daadwerkelijk gehaald. Met een E-peil van 20 en een totaal energieverbruik van 500 kWh voor verwarming, warm water en elektriciteit kan ik van een geslaagde installatie spreken.

Uitgevoerd op 27-01-2017

Filter reviews

Voeg je review toe

Heb je werken laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review