Spuitkurk

1482

Spuitkurk is precies wat je denkt wat het is: kurk in spuitvorm. Het is een verantwoorde en duurzame manier van de muur isoleren. En spuitkurk ziet er ook nog eens heel mooi uit! Het is ideaal om tegelijkertijd te isoleren en te renoveren. Zodra je een muur behandelt met spuitkurk, heb je voor het oog een nieuwe muur en je energiefactuur verlaagt aanzienlijk! Spuitkurk is decoreren en isoleren voor dezelfde prijs; een ideale oplossing.

Voordelen van spuitkurk

Naast dat je spuitkurk op heel veel verschillende ondergronden kan gebruiken, heeft het nog veel meer voordelen! De belangrijkste voordelen van spuitkurk:
• spuitkurk is isolerend en daarmee energiebesparend
• dempt geluid van buitenaf
• spuitkurk is niet giftig
• brandvertragend, waterafstotend en 80% ademend
• ecologisch en duurzaam
• spuitkurk is onderhoudsvrij

Premie voor spuitkurk?

Spuitkurk alleen is niet voldoende om subsidie voor te krijgen. Maar plaats je isolatieplaten en werk je deze af met spuitkurk, dan is er wél premie beschikbaar! Ga ook zeker even na of je gemeente de renovatiepremie geeft. Dit kan je checken bij het plaatselijke gemeentehuis.

Wat kost spuitkurk?

Wat je voor spuitkurk betaalt, hangt heel erg af van de staat van je gevel, de oppervlakte en natuurlijk van het tarief van de specialist die de spuitkurk komt aanbrengen. Om de exacte prijs van spuitkurk in jouw situatie te bepalen, raden we je aan meerdere offertes aan te vragen en met elkaar te vergelijken. Spuitkurkspecialisten vertellen je graag meer over de spuitkurkprijs; ze geven je gratis en vrijblijven advies en een prijsopgave.

Meer informatie over spuitkurk?

Wil je meer weten over spuitkurk? Als je je gegevens achterlaat, gaan wij voor je op zoek naar de beste specialisten in je regio. Dit is geheel gratis en vrijblijvend. Je hoort van ons zodra we je meer kunnen vertellen over de specialisten die bij jou spuitkurk aan willen brengen!

Eerder bekeken pagina's