Screens

1775

Op een zonnige dag kan het binnen erg warm worden. Met een screen zorgt u ervoor dat u in een koel huis thuis komt na een heerlijke dag buiten. Screens zijn zonneschermen die strak langs uw ramen naar boven en beneden bewegen. Screens zijn vergelijkbaar met rolluiken, maar door het doek neemt een screen veel minder ruimte in beslag. Het ziet er daarnaast ook nog eens veel mooier uit.

Screen doeken

Het doek is meestal bewerkt met een pvc-coating, waardoor deze erg lang meegaat. Meestal wordt het doek van glasvezel of polyester gemaakt en is  het verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. U vindt dus altijd een screen dat bij uw woning past.

Ideaal voor ieder seizoen

U kunt screens op iedere verdieping laten installeren en ze zijn ideaal voor ieder seizoen. Deze vorm van zonwering geeft een aangename schaduw en valt  toch nauwelijks op. Het grootste voordeel is dat het zicht naar buiten behouden, terwijl het zicht naar binnen wordt geblokkeerd. Het is dus ideaal als u waarde hecht aan uw privacy.

Prijs van screens

De prijs van een screen hangt af van de afmeting, bediening en montage. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een elektrische bediening of een handmatige bediening. Een zonwering specialist kan het scherm leveren en monteren, maar helpt u ook bij deze keuze.

Voordelen screens

• Aangename binnentemperatuur
• Bruikbaar als inkijkwering
• Te monteren op alle verdiepingen
• Nemen weinig ruimte in beslag

Benieuwd naar de mogelijkheden van screens voor uw woning? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze specialisten.