Dit is hoelang je nog in spanning moet zitten…31-12-2018

Een klus uit laten voeren is nóg leuker met 250€ korting!

Bezig met het verbeteren van je huis? Je klus uit laten voeren door een bedrijf dat je vond via Solvari heeft meerdere voordelen:
✓ het aanvragen van offertes is snel en gemakkelijk
✓ een betrouwbaar bedrijf voert je klus uit
✓ je weet zeker dat je niet te veel betaalt voor je klus
✓ je maakt kans op 250€ korting. 

Dus… gun jij het jezelf nóg meer te genieten van de klus en je huis? Je hoeft bijna niets te doen om kans te maken, dus doe vooral mee!

Kom in contact met bedrijven

Om kans te maken op de 250€ kluskorting begin je door je in contact te laten brengen met specialisten voor jouw klus. Het maakt niet uit om welke klus het gaat! Ook de kosten van je klus maken niet uit. Zelfs als je 'maar' 250€ betaalt of minder, mag je meedoen. Houd er dan wel rekening mee dat je te winnen bedrag niet hoger is dan wat jij hebt betaald.

Laat je klus uitvoeren door een bedrijf dat je vond via Solvari

Kies voor een bedrijf waaraan wij je hebben voorgesteld. Tip: lees eerst de ervaringen met specialisten en kies voor het bedrijf dat bij jou past. Op ons blog vind je dé 6 stappen om de juiste offerte en specialist te kiezen.

Stuur je factuur in; duimen maar!

Upload je factuur of getekende opdrachtbevestiging in Mijn Solvari. Simpel, veilig en snel. Daarna is het duimen geblazen en hoor je vanzelf van ons als je gewonnen hebt! Oh, en heb je je klus al een tijd geleden uit laten voeren? Geen probleem! Stuur je factuur in en je speelt gewoon mee.

Lukt het uploaden van je factuur niet? Mail 'm dan naar actie@solvari.be!

Prik jij alvast een datum voor ons bezoek mét 250€?

Pak je kalender er maar vast bij! En denk alvast na over wat je met de gewonnen 250€ gaat doen. Is een leuke stedentrip een idee? Of misschien heb je een volgende klus op de planning staan? Je mag het natuurlijk ook gewoon op je spaarrekening zetten. Wat je ook met het geld gaat doen; we maken je graag blij met deze prijs!

WINNAAR OKTOBER

Freddy heeft 250€ gewonnen met het plaatsen van een waterverzachter. Nu kunnen zij heerlijk genieten van zacht water en dus geen met kalk verstopte leidingen meer.

Vincent heeft de prijs van 500€ kluskorting gewonnen! Deze maand hebben we er een keer voor gekozen om de prijs te verdubbelen. Door zonnepanelen te laten plaatsen draag je een steentje bij aan een beter milieu en bespaar je flink op de kosten.

Meneer Cuypers heeft 250€ gewonnen met het plaatsen van nieuwe  zonnepanelen! Door zijn eigen energie op te wekken, zal hij flink gaan besparen op de kosten.Meneer van Hees heeft spouwmuurisolatie laten plaatsen en heeft hiermee de kluskorting van 250€ gewonnen. Spouwmuurisolatie werkt geluidswerend en zorgt natuurlijk voor meer warmte in huis.

Meneer Synquintyn is de eerste gelukkige winnaar van 2018!
Met zonnepanelen kan deze meneer besparen op de energiekosten, dit zal op jaarbasis veel opleveren.

Zin in inspiratie? Lees onze nieuws berichten en blogposts

Zoals alle acties heeft ook deze winactie voorwaarden. Het is niets spannends, maar als je het wil lezen, dan kan dat hier.