Muren injecteren

Er zitten drie grote gevolgen vast aan opstijgend vocht. Het is slecht voor je woning (sommige huizen zijn onbewoonbaar door vocht), het tast je gezondheid aan en het resulteert in een onnodig hoge energiefactuur. Lees meer hierover op onze pagina over opstijgend vocht. Het injecteren van muren is een effectieve en relatief goedkope manier om optrekkend vocht te bestrijden. Maar wat verstaan we eigenlijk onder het injecteren van muren?

Werkwijze muren injecteren

Als eerst worden er een aantal gaten geboord, vaak net boven de grond. Via deze gaten wordt er speciale vochtwerende middelen in de muur gesproten onder hoge druk. De vochtwerende middelen zullen zichzelf verspreiden in je muur, wat leidt toch een muur met daarin een waterdichte barrière van vochtwerende middelen. Tot slot worden de gaten weer netjes opgevuld.

Voorbereiding muren injecteren

Welke vochtwerende middelen zijn voor jou geschikt?

Vochtwerende middelen die in je muur worden geïnjecteerd zijn of vloeibaar, of in gelvorm. Een muur injecteren met gel werkt over het algemeen sneller. Echter moet een grondige inspectie voor jou vochtprobleem uitwijzen wel middel het meest geschikt is in jouw situatie.

Last van opstijgend vocht, of een van de andere vochtproblemen? Zorg voor een goede voorbereiding en vraag gratis offertes aan voor vochtbestrijding in jouw regio. Zo ben je verzekerd van kwaliteit en een oplossing op lange termijn.

 Offertes ontvangen? Vul hier je gegevens in.

Vul onderstaand formulier in en ontvang offertes op maat. De bij Solvari aangesloten specialisten bellen je voor het maken van een afspraak. Na de inspectie door de vochtspecialist ontvang je direct een offerte.

  • 1
  • 2
  • 3

Adresgegevens


Opdrachtomschrijving


Contactgegevens

+32
+32
Door verder te gaan ga je akkoord met onze algemene voorwaarden

Meer informatie

Deel deze pagina