Kruipkelderisolatie

(7 Reviews)
1477

Wat veel mensen niet weten is dat het hebben van een kruipkelder slecht is voor de energiefactuur. Dit komt doordat er in een kelder meer luchtcirculatie en vocht aanwezig is. Het kan verholpen worden door uw kruipkelderisolatie te realiseren in uw huis.

Wat voor soort kruipkelderisolatie is geschikt?

Kruipruimtes staan in nauw contact met grondvocht, hierdoor is het belangrijk om isolatie materiaal te kiezen dat geen vocht opneemt. Onze specialisten weten precies wat voor isolatiemateriaal ze moeten gebruiken. Waarschijnlijk zullen zij gebruik maken van hele harde isolatieplaten, dit omdat kruipkelderisolatieplaten licht in gewicht en vochtbestendig zijn.
Als er een aantal leidingen op het plafond zijn bevestigd, dan is het niet altijd mogelijk om isolatie platen te plaatsen. In dat geval zullen onze specialisten uw kruipkelder isoleren met PUR schuim.

Prijs kruipkelderisolatie

De kosten van kruipkelderisolatie hangen sterk af van u wensen en situatie. Het isolatiemateriaal en oppervlakte zijn erg bepalend voor de prijs. U kunt ervan uitgaan dat de kosten uitkomen op gemiddeld 20 tot 30 euro per vierkante meter.

Benieuwd naar wat voor u de mogelijkheden zijn, en hoeveel dit gaat kosten? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan voor kruipkelderisolatie, zodat wij u in contact kunnen brengen met onze specialisten.

Eerder bekeken pagina's