Bespaar met spouwmuurisolatie

(5 Reviews)
1074

Geniet van de voordelen van Spouwmuurisolatie

De winter komt eraan, wees de drukte voor! Voorkom extreem lange wachttijden in de winter en start in de herfst direct met besparen! Vlamingen komen vaak ook in aanmerking voor een premie.

Verbeterd wooncomfort

Heerlijk genieten van een gelijkmatige temperatuur in jouw woning. Spouwmuurisolatie zorgt voor een warme woning in de winter, maar ook tijdens de warme dagen kun je genieten van een koele woning

Jaarlijks tot wel 500€ besparen

Met spouwmuurisolatie bespaar je honderden euro's op je energierekening. Met een gemiddelde tussenwoning bespaar je al gauw 200€ per jaar, met een vrijstaande woning kan je zelfs tot 600€ per jaar besparen.

Hogere woningwaarde

De waarde van je woning zal flink stijgen. Na het aanbrengen van spouwmuurisolatie gaat je energielabel omhoog. Dit zorgt voor een verbeterde woningwaarde!

Investering in 3 jaar terugverdiend

De prijs die je betaalt voor spouwmuurisolatie verdien je gemiddeld in 3 jaar terug. Dankzij de premies en honderden euro’s die je per jaar bespaart verdien je de investering snel terug!

Eenvoudig bedrijven vergelijken

Wij houden van simpel. Daarom vergelijk je via Solvari met alle eenvoud verschillende bedrijven bij jou in de buurt.

Laat ons weten waar je naar op zoek bent. Dan zetten wij je aanvraag uit bij meerdere bedrijven. Je hoort het snel als een bedrijf geïnteresseerd is in jouw opdracht.

> Plaats direct je opdracht

Goede service

Wij brengen consumenten in contact met vakmannen. Zo kan iedereen zijn droomhuis realiseren!

Meer dan 10.000 bedrijven

Hoeveel? Zoveel! Meer dan 10.000 partners van Solvari helpen je graag met het verbeteren van jouw woning. Zo vind je altijd het bedrijf dat het best bij jou past!

Kom in contact met isolateurs in jouw regio

Eerder bekeken pagina's